Institucioni Shtetëror i Revizionit

Forca ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave komunale në komunën e Ulqinit
Vendimi i mëparshëm ka qenë i imponuar Ulqin – Forca e Re Demokratike ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave lokale komunale në komunën e Ulqinit. Në një konferencë për shtyp të organizuar të premten, kryetari i Forcës, Nazif Cungu, ka falënderuar publikisht “të gjithë ata të cilët janë angazhuar në mënyrë aktive dhe kanë ndikuar në ndryshimin e Vendimit mbi taksa lokale komunale”. Ai ka thënë se vendimi i mëparshëm ka qenë “i imponuar nga pushteti ekzekutiv i Ulqinit në krye me kryetarin dhe... Vazhdo

May 18, 2009  :: Politika :: Comments Off on Forca ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave komunale në komunën e Ulqinit
Tags: , , , , ,

Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
U miratuan Llogaritë përfundimtare Ulqin – Kuvendi i Komunës së Ulqinit miratoi në seancën e së martës llogaritë përfundimtare për vitet 2004, 2005 dhe 2006. Për llogaritë përfundimtare Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
Tags: , , , , , , , , ,