Intervistë me këngëtaren Hana Cakuli

Hana Cakulit i vidhet password-i në Facebook
Hana Cakuli nuk dirigjon më faqen e saj të Facebookut. Ajo ndër të tjera kërkon ndihmë nga ju, prandaj edhe Lajme nga Ulqini bashkë me gjithë admiratorët e Hana Cakulit do i mbështesim forcat për ti ndihmuar. Ja pra çka shkruan Hana Cakuli Njerez, m’ndimoni me e ‘REPORT’ KETE FAQE, nuk e kontrolloj une…e po poston dikush non stop gjana qe une nuk i shprehi ashtu… flm… Ja pra edhe disa informata që duhet ta dini: Gjithnjë e në rritje janë rastet e vjedhjeve të password-eve të Facebook-ut... Vazhdo

March 2, 2013  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Hana Cakulit i vidhet password-i në Facebook
Tags: , , ,

Intervistë me këngëtaren Hana Cakuli
E madhe në një vend të vogël Nga ky vend i vogël siç është Ulqini talentët e artit dhe të kulturës nuk mund të presin që dicka të jetë e përkrahur, e përfaqësuar në nivele më të larta dhe si mundësi për të ecur përpara pavarësisht sa i kanë dhënë qytetit të tyre si ambasadorë të vërtetë, por pasioni i tyre bën që ata të jenë në skenë, të kenë përkrahësit e tyre dhe ata ua dinë emrat meqë kanë një axhendë shumë të ngarkuar. Si emër i njohur për artdashësit e muzikës në të gjitha... Vazhdo