Intervistë

Intervistë me Ismet Karamanagën,Kryetar i Shoqatës së Miqve të Kalas
Ditet e fundit personi në pyetje të Familjes Zec ka ndermarre nje punë barabare ne Kalan mijera vjecare te Ulqinit.Personi në pyetje te Familjes Zec,pa pyetur kerkend dhe pa i marre leje askujt kane prure eskavatoret dhe po shkaterrojne (duke hedhur ne det) guret,muret,varret dhe monumentet e vjetra te kultures se kombit tone,te trasheguara qysh nga kohet e lashta, te cilat jane nen mbrojtjen e ligjeve te vecanta nderkombetare të UNESCOS,si pasuri boterore tha Ismet Karamanaga,Kryetar i Shoqatës së Miqve të Kalas.Shiko video ... Vazhdo

February 10, 2008  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me Ismet Karamanagën,Kryetar i Shoqatës së Miqve të Kalas
Tags: , , , ,

Intervistë me Ismet Karamanagën,kryetar i shoqatës së miqve të kalas
Kalaja e Ulqinit e ka vendin në UNESCO Koha javore: Z. Karamanaga, çfarë ka bërë deri tani Shoqata “Kalaja” në mbrojtjen, ruajtjen dhe prezantimin e vlerave të Kalasë së Ulqinit? I. Karamanaga: Që në vitin 1995 kur e kemi themeluar këtë shoqatë multietnike, shumëkonfesionale, me një qëndrim kosmopolit, qëllimi ynë kryesor ka qenë ruajtja dhe Vazhdo  Vazhdo

January 6, 2008  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me Ismet Karamanagën,kryetar i shoqatës së miqve të kalas
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Page 11 of 11« First...7891011