INVESTIMET NE KOSOVE

Ulqini në forumin e parë nderkombëtar ekonomik në Kosovë – Foto
U mbajt Forumi i parë Ekonomik Ndër-kombëtar Kosova ofron mbi 110 mijë mundësi bashkë investimi Aleanca Kosovare e Bizneseve dhe institucionet nga pesë shtetet ku jetojnë shqiptarët mbajtën Forumin e Parë Ekonomik Ndërkombëtar në Prishtinë, me temë “Kosova, shtet i artë për investime”, si pjesë e projektit “Javët e Biznesit Kombëtar”. Në këtë forum ishin të pranishëm zyrtarë institucionesh, ambasador e biznese nga Kosova. Shqipëria, Maqedonia, Mali Zi, Kosova Lindore dhe shtete tjera. Forumi është... Vazhdo

April 21, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ulqini në forumin e parë nderkombëtar ekonomik në Kosovë – Foto
Tags: , , , ,