isat dragovoja

Ulqin: Ofrojnë vendosje në objekte legale
Ulqin, 7 korrik – Turistët që arrijnë në Ulqin për të pushuar edhe sivjet po ballafaqohen me dukurinë e ofrimin individual të vendosjes dhe akomodimit, gjë që e karakterizon tërë bregdetin malazias, por në Ulqin i kalon caqet e një mirëpritjeje të turistëve, mbase për shkak se këtu oferta bëjnë edhe dilerët mashtrues. Numrin e dilerëve të tillë sivjet e kanë shtuar edhe disa dilerë, të cilët ag e terr ndjekin çdo makinë që vjen nga Shkodra apo Tivari, e të mos flasim për invadimin e tyre në Stacionin... Vazhdo

July 7, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ulqin: Ofrojnë vendosje në objekte legale
Tags: , , ,

Oferta për Kosovën, prioritet i Ulqinit
Ulqin, korrik – Përveç vendeve për turistë në hotelet që janë në dorën e shtetit, Ulqini sivjet ofron vende për turistë nëpër hotele më të vogla, të ndërtuara së voni. Këto hotele kryesisht kanë dhjetëra shtretër me kushte të përshtatshme dhe me hapësira më të vogla nëpër dhoma. Edhe ushqimi nëpër to është më pak tradicional, ndërsa çmimet janë të ndryshueshme. Para fillimit të sezonit të turizmit në Ulqin, pushuesit kanë mundur që nëpër hotele të qëndrojnë gjatë një dite me 25 deri... Vazhdo
Turista manje 13 odsto, nada u jul i avgust
Podgorica – Ministarstvo turizma ne zabrinjava podatak da je turisti?ki promet u Crnoj Gori za prva tri mjeseca pao za 13 odsto. Naprotiv, predstavnici Ministarstva smatraju da je rije? o “blagom padu”. – Vjerujemo da je to posljedica kasnog bukinga i da nije ništa zabrinjavaju?e. O?ekujemo pove?anje turisti?kog prometa u naredna tri mjeseca i bolji ukupni promet u odnosu na prošlu godinu – kazao je pomo?nik ministra turizma Nebojša Popovi? na ju?erašnjoj sjednici Odbora za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore. On... Vazhdo

June 10, 2010  :: news :: Comments Off on Turista manje 13 odsto, nada u jul i avgust
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Organizata Turistike e Ulqinit mori pjes në panairin e turizmit në Berlin
Organizat Turistike e Ulqinit morri pjes në panairin e turizmit në Berlin më 14-17 mars 2010. Prezantimi i radhes i ofertës turistike të Organizates Turistike të  Ulqinit (OTU)në panairin turistik në Berlin, ku u bë hartimi i materialeve të reja turistike propagandistike të Ulqinit por gjithashtu moren pjes edhe aktoret principale te lamis te turizmit malazias sikurse Ministri per turizëm Predrag Neneziq,Sasha Radoviq,direkrori gjeneral i Rivieres së Ulqinit Mikan Zec,profesionalisti i jon i lavdishëm per turizëm Isat Dragovoja... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga u takua me Ministrin e pushtetit vendor z. Sadri Ferati
Në kuadër të Panairit të turizmit Prishtina 2009, delegacioni nga Ulqini i Kryesuar nga Kryetari Gëzim Hajdinaga  pati një takim pune me Ministrin e pushtetit vendor z. Sadri Ferati. Palët u dakorduan që vizita të këtij lloji i ndihmojnë edhe më tepër sforcimit të marrëdhënieve vëllezërore. Kryetari Hajdinaga dhe Ministri Ferati ishin optimist që edhe përkundrejtë krizës globale Ulqini edhe këtë vit do të jetë destinacion i preferuar për kosovaret. Nderkaq zotërinjtë Hajdar Murati dhe Isat Dragovoja folën... Vazhdo

May 6, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga u takua me Ministrin e pushtetit vendor z. Sadri Ferati
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Nova TV stanica u Ulcinju
Bez opozicionih partija, odbornici skupštine opštine ulcinj usvojili nekoliko odluka Ulcinj – Usvajanjem odluke o izmjenama i dopunama odluke o javnom radio-difuznom servisu Radio Ulcinj, odbornici u ulcinjskom parlamentu ju?e su postavili “kamen- temeljac” lokalnoj televiziji.Nakon glasanja, skupštinskom salom se prolomio aplauz, ali je ostao gorak utisak da je jedna od važnijih odluka u novijoj istoriji ulcinjskog parlamentarizma, usvojena bez prisustva opozicije.Za odluku je, prozivkom, glasalo svih 17 odbornika aktuelne... Vazhdo

May 29, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Nova TV stanica u Ulcinju
Tags: , , , , , , , , , , ,

Panairet, turizmi Ulqinak ne Berlin
Vlerat turistike te rivieres se Ulqinit jane prezantuar gjate muajit janar ne dy prej panaireve me te njohura turistike ne rang boteror, ne panairin e Vjenes dhe panairin turistik te Berlinit. Ne pavijonin turistik te Riveres se Ulqinit pas prezantimit te suksesshem, qe ne i beme Ulqinin turistik ne Panairin Nderkombetar te Turizmit te zhvilluar ne Berlin (Gjermani), ne prill te ketij viti, mendojme se vlerat turistike te Ulqinit terhoqen serish vemendjen e vizitoreve ne dy panairet e radhes”, thote Isat Dragovoja, perfaqesuesi i zyres... Vazhdo

April 12, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Panairet, turizmi Ulqinak ne Berlin
Tags: