Ismail Burri

Ismail Burri,Dardan Ceka dhe Besnik Adoviq u përballën me më të mirët e evropës
Në Paris të Francës më 30, 31 janar dhe më 01 shkurt 2009 u mbajt Kampionati i 36-të Evropian i Karatesë për Juniorë dhe Kadetë. Dy garuesit tonë nga Ulqini morën pjesë me Përfaqësuesen e Karatesë së Malit të Zi në Kampionatin Evropian të Karatesë, i cili u mbajt në kryeqytetin e Francës, në Paris më 30,31 janar dhe më 01 shkurt të këtij viti. Dardan Ceka nga klubi i karatesë “Ulqini” dhe Besnik Adoviqi nga klubi i karatesë “Albulena” ishin të shkëlqyer në paraqitjen e tyre dhe treguan që janë... Vazhdo
Bronza za Ismaila Buri?a poreklom iz Ulcinja
Ismail Buri? porijeklom iz Ulcinja ?lan reprezentacije Njema?ke osvojio trece mjesto u konkurenciji kadeta borbe 75 kg Ismail Buri? rodjen je 1990. u Bremenhafen-u u Njema?koj. Njegovi roditelji su rodom iz Crne Gore, ta?nije iz Ulcinja. Otac Šaban cijeli je svoj zivot radio i stvarao za buducnost familije, a imao je ljubav koja se zove karate. Tu ljubav prenio je na Ismaila i njegovu bra?u. Familija Buri? je familija u kojoj treningom pocinje i zavrsava dan. Tri brata Buri?a treniraju svakodnevno sa svojim ocem, a trening je... Vazhdo

February 21, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Bronza za Ismaila Buri?a poreklom iz Ulcinja
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,