ismet kaleziq

Prof.Ismet Kaleziqi: Kualiteti  i kuadrave për  nji  turizem konkurent dhe të suksesëshem
Turizmi është nji ndër degët ma përspektive të zhvillimit në Mal të Zi respektivisht në Ulqin , në pikë pamje globale nji gjenerator i randësishëm për hapjen e vendeve të reja të punës. Simbas te gjitha të dhanave randësija e turizmit për nji zhvillim të mirë ekonomik të Malit të Zi ne tërsi është e pa zbuluar edhe pse sektori i turizmit shenon nj i rritje të dukëshme në disa vitet e fundit. Qendron fakti se në këtë perjudhë në nivel të Malit te Zi janë bër investime të shumëta në ndertimin e kapaciteteve... Vazhdo

May 10, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Prof.Ismet Kaleziqi: Kualiteti i kuadrave për nji turizem konkurent dhe të suksesëshem
Tags: , , , , , , , , ,