java fundit

Moza dhe Anjeza : Mund të jetë java e fundit
  05/05/09 01:39 Moza dhe Anjeza diskutojnë për kohën që kanë kaluar në shtëpi. Për Mozën, nuk mund të llogaritet kohëzgjatja e qëndrimit të saj sepse mund të përfundojë këtë të shtunë apo mund të qëndrojë dhe javën tjetër. “Dua të kënqem në maksimum këtë javë”- mendon ajo. Anjeza tregon se vetëm kur ka menduar për familjen dhe e ka ndjerë mungesën e tyre, kanë qënë momentet kur është mërzitur në shtëpi, ndërsa gjatë gjithë pjesës tjetër të kohës ia ka kaluar shumë mirë. Ajo shton... Vazhdo

May 7, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Moza dhe Anjeza : Mund të jetë java e fundit
Tags: , , ,