Jellmaz Dervishi

Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin
Edhe pse janë parë bashkë në xhirimet e Vitit të Ri në televizionin Alsat të Maqedonisë, ku Jellmazi është edhe redaktor i programit artistik, dyshimet në opinion kanë lindur menjëherë që ata mund të jenë më shumë se miq, raporton Vipat. Mirëpo Jellmazi i cili njëherësh është edhe koreograf dhe menaxher i Tunës, kategorikisht këtë e mohon duke thënë se në mes tyre nuk ka asgjë më shumë se shoqëri. “Secilën femër që e ke afër, apo vallëzon me të, menjëherë do të thonë se ka diçka mes tyre.... Vazhdo

January 18, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin
Tags: ,