juna

Adela dhe Mimoza : Juna bën interesanten
22/04/09 14:13 Adela dhe Moza komentojnë mënyrën e të folurit të Junës dhe se si i kthen ajo përgjigjet kur ato i thonë dicka. Adela imiton Junën kur pak më parë i tha që të merrte rrobat e saja dhe ajo ia kishte kthyer se i kishte marrë tashmë. Edhe Moza tregon se ajo ia kthen përgjigjet në një mënyrë shumë të prerë dhe si me bezdi. Adela flet gjithë inat për Junën dhe thotë që ajo mban një qëndrim në shtëpi, sikur të ishte e zonja e shtëpisë. Ajo tregon se kur i kërkon dicka për të bërë, ajo ia... Vazhdo
Përgjegjësia e Adelës
22/04/09 13:33 Eltoni është i nxehur me Adelën sepse nuk kujdeset për pastërtinë e shtëpisë. Ai u tregon banorëve kutinë e kosit dhe lugën që Adela e kishte ngrënë para tre ditësh dhe që ende ndodhet në kuzhinë. Eltoni tregon se pak më parë i kishte thënë asaj që ta hiqte, por Adela ia kishte kthyer se ishte mësuar që t’ia hiqte gjithmonë Adi kur ajo i linte ashtu. Sipas tij, ajo duhet ta bëjë vetë këtë gjë e të mos presë nga të tjerët, pasi nuk do të bëhen djemtë vajza e vajzat djem. Juna e kundërshton... Vazhdo
Anjeza : Kaluam shumë mirë
22/04/09 03:20 “Kaluam shumë mirë!” – ka komentuar Anjeza me Junën, Mimozën dhe Eltonin, momentet e kaluara jashtë me Arjonin, me rastin e ditëlindjes së tij. Ajo tha gjithashtu se kishin biseduar mbi gjëra që nuk ia kishin thënë më parë njëri-tjetrit. “Edhe nesër do të kënaqemi!” – i ka thënë Mimoza duke nënkuptuar drekën që banorët do të organizojnë me rastin e ditëlindjes së Arjonit. “Akoma s’e kam marrë veten!” – ka thënë Anjeza. “Kaq shumë gjëra paskeni thënë?- e ka pyetur Eltoni.... Vazhdo
Arjoni dhe Juna : Adela ka komplekse me veten
  21/04/09 17:15 Gjatë diskutimit për jetën brenda shtëpisë Arjoni ,Eltoni dhe Juna flasin për Adelajdën. Juna mendon që ajo është një person i shtirur dhe këtë gjë ia ka shprehur. Eltoni thotë:-“Adela është një person që ka shumë komplekse me veten!” Personat që janë me komplekse nuk marrin hapa të tilla sic ka marrë Adelajda mendon Juna. Por Eltoni mbështet idenë e tij, dhe shton që komplekset e saj janë të dukshem që me fizikun , me flokët. Junida thotë që sipas eksperiencës së saj me persona... Vazhdo
Juna dhe Anjeza : Po vë re ndryshimet
21/04/09 16:07 Juna dhe Anjeza diskutojnë për debatet që janë zhvilluar në shtëpi dhe kryesisht për ato me tema tabu si seksi. Anjeza tregon se më parë, si Adela edhe Moza largoheshin nga vendi i diskutimit, ndërsa tani qëndrojnë, por vetëm Adela ka filluar të flasë disi. Juna shprehet se nuk e kupton Adelën kur flet me disa argumenta që për të janë pa vend. Ajo thotë se Adela gjithmonë justifikohet me faktin se jetojnë në Shqipëri dhe nuk mund të flitet për këto tema. Të dyja vajzat thonë se janë rritur... Vazhdo
Adela: Të gjithë kapen me Adelën!
20/04/09 20:59 Arjoni ka marrë shkas nga tema për fenë për të ngacmuar Adelajdën me pyetje. Këtë gjë ajo e kupton dhe thotë:-“Të rinjtë që vinë në shtëpi, ata që janë në nominim dhe ata që kanë dëshirë për të bërë biseda kapen me Adelën!” Arjoni kërkon të sqarohet për këtë gjë duke thënë që ai nuk dëshironte të ‘kapej’ me të , por thjesht e ‘ngacmoi’ dhe nuk e bëri këtë për faktin që është në nominim. Adelada vazhdon në idenë e saj duke thënë që Arjoni e ngacmon sa herë... Vazhdo
Adelajda : Juna më ka marrë inat
20/04/09 17:50 Mimoza dhe Adelajda pasi janë sqaruar me njëra-tjetrën për debatin diskutojnë për rregullimin e krevateve. Mimoza dëshironte që Adelajda, Mimoza , Adi dhe Bjordi t`i kishin krevatet afër, por Adelajda nuk kishte pranuar duke ia lënë vendin Junidës. Adelajda i thotë që t`ia kërkojë Mimoza Junës për të ndërruar krevatet duke qenë se ka mardhënie më të mira me të, por kjo e fundit i thotë:-“ Ajo më ka marrë inat!” Ajo i propozon që t`i thonë Adit. Adelajda i thotë që i vjen inat që nuk e... Vazhdo
Çfarë përfaqëson Adela ?
21/04/09 03:25 Debati mbi mentalitetet dhe moralin ka vazhduar mes banorëve. Me largimin e Adelës, banorët kanë diskutuar edhe mbi mentalitetin e saj. Sipas Adit ata nuk mund të pretendonin që Adela të mendonte, p.sh si një hollandeze. Por, sipas Junës ajo nuk duhej t’u tregonte atyre si ishte Shqipëria, ndërkohë që dhe ata e njihnin dhe e dinin si ishte Shqipëria. Adi ka thënë se Adela përfaqësonte vajzën shqiptare. “Adela përfaqëson një pjesë të vajzave shqiptare!” – ka thënë Juna. “Adela përfaqëson... Vazhdo
Juna : Është normale të flasësh për seksin?
21/04/09 03:30 “Pse e ke kaq problem të flasësh për seksin?” – e ka pyetur Juna Adelën. Sipas Junës kjo ishte një gjë mëse normale dhe nuk e kuptonte pse Adela bënte kështu. Adela i është përgjigjur se ajo e konsideronte si një shumë intime, për të cilën nuk mund të fliste me disa njerëz që sapo i kishte njohur. Më pas, e pyetur nga Ari, Juna ka thënë se për të seksi është e gjëja e dytë më e bukur në botë, por nuk mund ta tregonte kush ishte e para, pasi ky ishte sekreti i saj. Diskutimi ka përfshirë... Vazhdo
Adela dhe Anjeza : Ndjehet mungesa e Aidës
19/04/09 14:08 Adela shprehet se ndjehet mungesa e Aidës në shtëpi sepse ajo bëntë zhurmë. Ajo bisedon me Anjezën për raportin vajza-djem në shtëpi dhe se ato janë në minorancë. Anjeza, duke u nisur nga ky raport, mendon se këtë javë ka për t’u larguar një nga djemtë. Adela ka krijuar përshtypjen se këtë javë do të iki Juna. Anjeza mendon se edhe kjo javë do të jetë shumë interesante dhe e fortë. Adela shprehet se ndjehet shumë e qetë pasi nuk është në nominim dhe nuk ka stresin e largimit  Vazhdo

Page 4 of 10« First...23456...10...Last »