junida

Qetsori dhe Adi : Për banorët e larguar
  13/05/09 23:00 Qetsori me Adin të ulur në kopësht flasin rreth banorëve të larguar. Të dy ngrenë lart vlerat e Dritanit si njeri. Për Adin ai ishte djalë perfekt dhe i kompletuar. Qetsori pyet për Biken nëse ka filluar punë në polici? Adi thotë që Bika të le në burg dhe hedh celsat. Të dy janë të mendimit se Bika e ka perfaqsuar mirë Lazaratin. Për Anin janë të mendimit se tashmë është bërë personazh i njohur dhe ka për të pasur shumë punë nëpër dasma. Adi e pyet mbi marrëdhëniet e Qetsorit me Arjonin.... Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori dhe Adi : Për banorët e larguar
Tags: , , , , , , ,

Adi pyet Mimozën : Do e ndërroje Polin me Bjordin ?
28/04/09 22:20 Adi pasi dëgjon Mimozën duke bërë shaka me Junidën dhe i thotë:-“ Kujdesu për arushin!” Adi e pyet Mimozën:-“Do e ndërroje Polin me Bjordin?” Mimoza i thotë që kurrë, dhe shton me shaka:-“Unë ta ndërroj me këtë fëmijë(për Bjordin)?!” Adi e sqaron duke i thënë që ideja e pyetjes së tij ishte që Adelajda të merrte Polin , ndërsa Mimoza të merrte Bjordin. Adelajda i thotë Adit që ato janë në harmoni me njëra-tjetrën dhe nuk duhet të ndërhynte tek ato. Anjeza ndërhyn duke thënë... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adi pyet Mimozën : Do e ndërroje Polin me Bjordin ?
Tags: , , , , , , , , ,

Qetsori: Kam pirë shumë alkool
28/04/09 13:35 Të gjithë janë mblëdhur ne sallon dhe dëgjojnë Sorin i cili tregon për një pjesë të jetës së tij, kur ai ka pirë shumë alkool. Bëhet fjalë për kohën kur ai ka qene nga 17 – 23 vjec dhe më pas ai tregon se ka bërë intoksikimin, sepse ka pasur probleme shëndetësore. Anjeza e pyet e interesuar se nga cfarë vesi ka hequr dorë Sori ne momentin qe ka krijuar familje? Sori i përgjigjet se ai ka hequr dorë nga veset, që ne momentin kur vendosi të krijonte familje dhe jo kur e krijoi atë. Megjithatë,... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori: Kam pirë shumë alkool
Tags: , , , , , ,

Anjeza dhe Juna : Është mes meje dhe Mozës
27/04/09 01:36 Anjeza dhe Juna vazhdojnë të bisedojnë edhe për banorët e nominuar këtë javë, ku bëjnë pjesë edhe ato. Anjeza tregon se në nominimin e parë të saj, ishte në pozita pak më të vështira sepse ishte fillimi i bashkëjetesës në shtëpi me banorët e tjerë dhe se ishin gjashtë banorë të nominuar, ku një pjesë e mirë e tyre pretendohej që nuk do dilnin. Për nominimin e kësaj here, ajo shprehet se i duket i bukur dhe i fortë. Anjeza mendon se loja më shumë ka për t’u zhvilluar ndërmjet saj dhe... Vazhdo
Anjeza kundër Mozës
26/04/09 16:13 Moza, Juna dhe Anjeza bisedojnë në dhomën e gjumit, ndërsa vendosin rregull në të. Anjeza e pyet se cfarë mendon ajo se përse vazhdon të qëndrojë ende në shtëpi prej kaq shumë kohësh. Anjeza thotë se tek ajo ka parë vec një vajzë të thjeshtë, që nuk merret me debate, që nuk ka shpirt luftarak, që i pëlqen të merret vetëm me veten, por që këto gjëra i ka parë si jashtë dhe brenda shtëpisë. Moza ia kthen se të njëjtat gjëra që po thotë ajo për të, ka parë edhe ajo tek Anjeza. Ajo thotë... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza kundër Mozës
Tags: , , , , , ,

Anjeza : Më pëlqeu surpriza
  26/04/09 12:38  Vajzat janë kurioze për zarfin që mori me vete Arjoni. Anjeza tregon se ai e mori atë zarf para një muaji dhe mendon se me siguri e ka hapur gjatë spektaklit, por të gjitha janë shumë kurioze të dinë përmbajtjen e tij. Ato mendojnë se duhet të kishte ndonjë surprizë të bukur. Vajzat fillojnë të flasin për surprizat dhe Juna tregon se u kënaq shumë me surprizën që mori. Juna shprehet se i pëlqejnë surprizat, por ajo surprizë, përmbante një mesazh shumë të bukur dhe se i mjafton për aq... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza : Më pëlqeu surpriza
Tags: , , , , , , , ,

Anjeza : Nuk e kuptuam që do të dilte
26/04/09 02:10 Duke treguar përshtypjet e momentit që kishte kuptuar se ishte Arjoni ai që do të linte shtëpinë e Big Brother, Anjeza ka thënë: “U mpiva komplet!”. Kësaj here, Vëllai i madh ka zgjedhur që banori që do të largohej, në ndryshim nga herët e tjera, të ishte ai që do të hynte i pari në shtëpi, tek pjesa e banorëve të panominuar. Anjeza dhe gjithë të tjerët, në analogji me rastet e mëparshme, kishin menduar se Arjoni ishte “i shpëtuar”. Por kur e kishte parë të merrte zarfin dhe xhaketën... Vazhdo
Anjeza : Më duket sikur jam unë shkaku
26/04/09 02:00  Prania e policëve të Portokallisë, brenda shtëpisë së Big Brother sikur ia largoi fillimisht mendjen, por më vonë, pas largimit të tyre, kur shtëpia ra në qetësinë dhe rutinën e përditshme, ajo shpërtheu në lot. “Je e mërzitur apo të vjen inat?” – e ka pyetur Juna, ndërsa bisedonin të dyja, vetëm, të ulura jashtë, në oborrin e shtëpisë. “Të dyja!” – i ka thënë Anjeza. “Më duket sikur e ndjeja që do të dilte!- ka shtuar ajo më pas. Juna, duke u përpjekur ta ngushëllojë... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Junen
Big Brother Albania 2, Dita 78, Surpriza per Junen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nominimet, Adelajda, Anjeza, Adi, Junida, Mimoza
Big Brother Albania 2, Nominimet, Adelajda, Anjeza, Adi, Junida, Mimoza Te nominuarit: Adelajda Xhamani (2) Anjeza (5) Ardian Pojana (2) Junida Kule (4) Mimoza Krasniqi (2) Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Adelajda, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191 Per te VOTUAR Anjeza, dergoni: BB ANJEZA ne 15191 Per te VOTUAR Ardian, dergoni: BB ARDIAN ne 15191 Per te VOTUAR Juna, dergoni: BB JUNA ne 15191 Per te VOTUAR Mimoza, dergoni: BB MIMOZA ne 15191 Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga... Vazhdo

Page 1 of 512345