junida

Juna dhe Eltoni : Duhet të largojmë zyshën
24/04/09 12:05 Eltoni dhe Juna, në kopësht bisedojnë për fundin e Big Brother. Ata bëjnë disa llogaritje dhe thonë se për tre javë mbaron spektakli. Sipas llogaritjeve të Eltonit, ata kanë hyrë në gjysmë finale. Në bazë të kësaj, ai shprehet se ka ardhur koha që të largojnë zyshën nga loja, Adelën, dhe ndoshta gjatë ditës së sotme duhet të përveshin mëngët që ta realizojnë këtë. Juna pyet Eltonin nëse po kërkon nga ajo pohim për këtë gjë sepse nuk është e nevojshme, pasi ajo e ka pohuar publikisht... Vazhdo
Juna : Dua të kem një majmun
24/04/09 00:30 “Kam shumë dëshirë të kem një majmun!” – ka thënë Juna në bisedë më Arjonin, Anjezën, Eltonin dhe banorë të tjerë në oborrin e shtëpisë. Ajo treguar me shumë kënaqësi, momentin kur kishte patur për herë të parë një majmun në dorë. Banorët kanë qeshur shumë me fjalët e Junës, pasi vetëm pak caste më parë Arjoni kishte thënë me shaka se Anjeza e trajtonte si majmun. “Majmunët janë fantastikë!” – ka thënë prapë Juna.  Vazhdo
Bjordi: Ari nuk del
23/04/09 17:46 Qetsori dhe Adi qëndrojnë në kopësht duke biseduar për të shtunën. Junida shkon dhe i bashkohet bisedës. Qetsori i thotë Junës që ka frikë që do dalë, por ajo i thotë:-“T`i nuk do ikësh!” Në kopësht vjen Bjordi, dhe Juna e pyet se cili mendon ai që mund të dalë. Ai i thotë:-“Me dy të nominuar prezent nuk e them!” Në kopësht mbetet Qetsori, Ari dhe Bjordi. Qetsori insiston që Bjordi t`ia thotë se kush do dalë. Bjordi mendon që Ari nuk do dalë. Qetsori i thotë Arit që Bjordi ka telepati,... Vazhdo
Z?o sh?ng h?o – Mirëmëngjes
23/04/09 10:00 Të parët që janë zgjuar nga banorët edhe pse kanë vazhduar të qëndrojnë në shtratet e tyre, kanë qenë Adi dhe Juna. Adi ka filluar më pas të ngacmojë banorët e tjerë, për t’i zgjuar edhe ata nga gjumi. Ai ka hedhur përsipër një batanije dhe me letrën ku kishte shënuar dje leksionet e gjuhës kineze, ka shkuar nëpër krevatet e banorëve për t’ia thënë Mirëmëngjes, si një aziatik i vërtetë.  Vazhdo
Juna : Çdo sistem ka të mira dhe të këqija
  23/04/09 01:20  “Çdo sistem ka anët e tij pozitive dhe negative!” – ka thënë Juna, duke folur për sistemin e kaluar politik në Shqipëri. Ajo që ka nisur si një bisedë e qetë, ka kaluar më pas në një dikutim e në një debat mes banorëve të pozicionuar pro dhe kundër cështjeve të ndryshme që kishin të bënin me sistemin e kaluar apo edhe më tej akoma. Pasi ka theksuar se ajo nuk kishte bindje komuniste e nuk kishte mundësi të kishte pasi në atë kohë ajo kishte qenë shumë e vogel, Juna ka thënë se... Vazhdo
Adela dhe Mimoza : Juna bën interesanten
22/04/09 14:13 Adela dhe Moza komentojnë mënyrën e të folurit të Junës dhe se si i kthen ajo përgjigjet kur ato i thonë dicka. Adela imiton Junën kur pak më parë i tha që të merrte rrobat e saja dhe ajo ia kishte kthyer se i kishte marrë tashmë. Edhe Moza tregon se ajo ia kthen përgjigjet në një mënyrë shumë të prerë dhe si me bezdi. Adela flet gjithë inat për Junën dhe thotë që ajo mban një qëndrim në shtëpi, sikur të ishte e zonja e shtëpisë. Ajo tregon se kur i kërkon dicka për të bërë, ajo ia... Vazhdo
Përgjegjësia e Adelës
22/04/09 13:33 Eltoni është i nxehur me Adelën sepse nuk kujdeset për pastërtinë e shtëpisë. Ai u tregon banorëve kutinë e kosit dhe lugën që Adela e kishte ngrënë para tre ditësh dhe që ende ndodhet në kuzhinë. Eltoni tregon se pak më parë i kishte thënë asaj që ta hiqte, por Adela ia kishte kthyer se ishte mësuar që t’ia hiqte gjithmonë Adi kur ajo i linte ashtu. Sipas tij, ajo duhet ta bëjë vetë këtë gjë e të mos presë nga të tjerët, pasi nuk do të bëhen djemtë vajza e vajzat djem. Juna e kundërshton... Vazhdo
Anjeza : Kaluam shumë mirë
22/04/09 03:20 “Kaluam shumë mirë!” – ka komentuar Anjeza me Junën, Mimozën dhe Eltonin, momentet e kaluara jashtë me Arjonin, me rastin e ditëlindjes së tij. Ajo tha gjithashtu se kishin biseduar mbi gjëra që nuk ia kishin thënë më parë njëri-tjetrit. “Edhe nesër do të kënaqemi!” – i ka thënë Mimoza duke nënkuptuar drekën që banorët do të organizojnë me rastin e ditëlindjes së Arjonit. “Akoma s’e kam marrë veten!” – ka thënë Anjeza. “Kaq shumë gjëra paskeni thënë?- e ka pyetur Eltoni.... Vazhdo
Arjoni dhe Juna : Adela ka komplekse me veten
  21/04/09 17:15 Gjatë diskutimit për jetën brenda shtëpisë Arjoni ,Eltoni dhe Juna flasin për Adelajdën. Juna mendon që ajo është një person i shtirur dhe këtë gjë ia ka shprehur. Eltoni thotë:-“Adela është një person që ka shumë komplekse me veten!” Personat që janë me komplekse nuk marrin hapa të tilla sic ka marrë Adelajda mendon Juna. Por Eltoni mbështet idenë e tij, dhe shton që komplekset e saj janë të dukshem që me fizikun , me flokët. Junida thotë që sipas eksperiencës së saj me persona... Vazhdo
Juna dhe Anjeza : Po vë re ndryshimet
21/04/09 16:07 Juna dhe Anjeza diskutojnë për debatet që janë zhvilluar në shtëpi dhe kryesisht për ato me tema tabu si seksi. Anjeza tregon se më parë, si Adela edhe Moza largoheshin nga vendi i diskutimit, ndërsa tani qëndrojnë, por vetëm Adela ka filluar të flasë disi. Juna shprehet se nuk e kupton Adelën kur flet me disa argumenta që për të janë pa vend. Ajo thotë se Adela gjithmonë justifikohet me faktin se jetojnë në Shqipëri dhe nuk mund të flitet për këto tema. Të dyja vajzat thonë se janë rritur... Vazhdo

Page 2 of 512345