Justina Pula Shiroka

Turistet Kosovare nuk ka fluks turistesh ne piken kufitare te Morines – Lajm Video
Turistet Kosovare nuk ka fluks turistesh ne piken kufitare te Morines – Lajm Video Sezoni veror, fluks turistësh në pikën kufitare të Morinës 07/06/2011 Sezoni veror shoqërohet me fluks në pikën doganore të Morinës nga ku vijnë shqiptarë nga Kosova me destinacion bregdetin shqiptar. Mësohet se gjatë një dite kalojnë rreth 6 mijë automjete, ndërkohë që fluksi më i lartë regjistrohet në fundjavë. Ulqini ashtë duke ju pritur, mos na harroni! Ne sezonin e veres Ulqini duket sikur rrezellin ne çdo cep te tij. Ne... Vazhdo
Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo