jusuf lika

Intervistë me Shuquri Resulbegoviq kryetar i Rotary Club Ulqin – Video
“Pesë Ulqinakë (Gani Resulbegoviq, Dino Ramoviq, Jusuf Lika, Ibrahim Milla, Jovan Nikollaidis), anëtarë të Rotary Clubit Budva inicuan iniciativën për formimin e edhe një klubi në Mal të Zi, Rotary Clubi Ulqini. Deri te inicimi i kësaj iniciative erdhi pas interesimit të madhë të shumë qytetarëve prestigjoz nga Ulqini për punë dhe anëtarësim në bashkësinë Rotary. Duke i vlerësuar parashikimet e anëtarëve të vet nga Ulqini, Këshilli drejtues i RC Budva mori vendimin për fillimin e punëve për fomimin... Vazhdo
Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo