kademiku prof. dr. Kapllan Resulbegoviq-Buroviq

Ulqini në veprat e akademikut Resuli
Ulqinaku me tradita të shkëlqyera familjare, historike, kulturore dhe politiko-shoqërore, akademiku prof. dr. Kapllan Resulbegoviq-Buroviq, i mirënjohur nga shqiptarët me pseudonimet KALLUSHI dhe RESULI, me gjithë pengesat dhe sabotimet më monstruoze, që i janë bërë dhe vozhdojnë t’ia bëjnë sot e kësaj dite, deri tash ka botuar mbi 100 libra, publicistikë, beletristikë dhe literaturë shkencore, duke trajtuar probleme më të ndrysme dhe të popujve më të ndryshëm, ballkanikë dhe evropianë. Ai edhe ka shkruar... Vazhdo