Kadri Sinani (LD në MZ)

Pozita braktis mbledhjen e kuvendit në Ulqin
Deklaratë për media e Klubit të Këshilltarëve të LD në MZ-së në Kuvendin e Komunës së Ulqinit Të nderuar anëtarë dhe simpatizues të Lidhjes Demokratike, Të nderuar qytetarë të Komunës së Ulqinit, Gjendjen aspak të mirë, jo vetëm ekonomike, në komunën e Ulqinit më së miri e pasqyrojnë edhe seancat e Kuvendit të  Komunës, ku përfaqësuesit e popullit duhet të marrin vendime në të mirën e tyre, vendime që do të ndikonin në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik e që garantojnë një jetë më të mirë... Vazhdo

November 12, 2008  :: Politika :: Comments Off on Pozita braktis mbledhjen e kuvendit në Ulqin
Tags: , ,

35 anëtarët e Këshillit Nacional Shqiptar në Mal të Zi
Këshilli Nacional Shqiptar përbëhet prej 35 anëtarëve. Njëzet prej tyre e kanë siguruar këtë të drejtë në bazë të funksionit: Fuad Nimani, ministër për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Gëzim Hajdinaga, kryetar i Komunës së Ulqinit, Smail Maliq Çunmulaj, kryetar i Komunës Urbane të Tuzit, Mehmet Bardhi, kryetar dhe deputet i LD në MZ, Ferhat Dinosha, kryetar dhe deputet i UDSH-së, Amir Hollaj, kryetar i PPD-së, Nazif Cungu, kryetar i Forcës së Re Demokratike – Forca, Ali Doda, kryetar i... Vazhdo
Të shtunën në Ulqin u mbajt kuvendi i elektorëve për zgjedhjen e anëtarëve të këshillit nacional të shqiptarëve
U zgjodhën 15 anëtarë Ulqin – Kuvendi i elektorëve zgjodhi të shtunën 15 anëtarët që do t`i përfaqësojnë në të ardhmen shqiptarët në Këshillin e tyre nacional. Anëtarë të Këshillit Nacional të Shqiptarëve u zgjodhën Agron Mehmedi, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Fadil Kovaçi, Gani Kukaj, Hajrudin Kovaçi, Husein Daciq, Ismail Doda, Mehmet Tafica, Musa Gjokaj, Naser Perasheviq, Palo Dreshaj, Tahir Gjonbalaj, Tahir Tahiri dhe Taip Kurti. Në Kuvend morën pjesë 48 elektorë nga 49 sa ishin ftuar. Përveç 15... Vazhdo