Kallaba

LAMIGA Group hap solemnisht hipermarketin në Anë të Malit
Në Zenelaj të Anës së Malit hapet solemnisht hipermarketin i LAMIGA group. Në ceremoninë e hapjes ishin kryetari i komunës së Ulqinit z. Gzim Hajdinaga dhe drejtori i bankës Hipotekore z. Esad Zaimoviq. Objekti gjendet në kilometrin e 18-të në rrugën Ulqin-Sukubinë dhe ka sipërfaqe prej 1100 metra katrorë. Në kuadër të objektit përveç hipermarketit gjenden edhe një restoran bashkëkohorë, piceri, kafeteri dhe parking. Në objekt do të punësohen rreth 35 punëtor, kryesisht të zonës. Objekti në fjalë, sipas... Vazhdo

July 29, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (1)
Tags: , , , ,

Ana Malit trevë me personalitete të shquara
Popullsia e Anës së Malit është e ndarë në 20 fshatra, të cilat deri në vitet 1970 kanë qenë të mirëpopulluara, por për arsye të kushteve jo të mira ekonomike anamalasit deytrohen të emigrojnë. Sipas regjistrimit të fundit të popullsisë, i cili u zhvillua në vitin 2003 Ana e Malit kishte 5538 banorë, apo 627 më pak se në regjistrimin e vitit 1991. Popullsia fshatare Kjo trevë përbehet nga popullsia fshatare. Struktura e popullsisë në përbërje të saj ka të gjitha grupmoshat, por pjesa më e madhe e... Vazhdo