KANDIDAT

Intervistë me kandidatin Mark Gjonaj nga Ulqini
Mark Gjonaj, biznesmen nga Bronksi i Nju Jorkut, është ndër të paktët njerëz në komunitetin shqiptar të Amerikës që synon të zgjidhet në një post të rëndësishëm, në këtë rast si anëtar i Asamblesë së shtetit Nju Jork. Votimet paraprake brenda demokratëve zhvillohen në muajin shtator dhe zoti Gjonaj ka filluar tashmë fushatën. Kandidati Mark Gjonaj, me origjinë nga Ulqini, është lindur në Shtetet e Bashkuara dhe merret me prona të patundshme. Në një lidhje të drejtpërdrejtë nga Nju Jorku, zoti Gjonaj... Vazhdo

June 13, 2012  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me kandidatin Mark Gjonaj nga Ulqini
Tags: , , , , ,