kapital

Si të tërhiqen investimet e huja në Komun të Ulqinit ?
Ekonomia ulqinake karakterizohet me rritje të vogël (në mungesë të të dhënave zyrtare shumë herë manipulohet me këto shifra deri sa qeveritarët thonë se ka rritje, pjesa tjetër mendojnë që ka rënie të ekonomisë,por më së miri tregon fakti që fuqia jonë blerëse ka rëne dukshëm në kohët e fundit), dhe me një nivel të ulët të prodhimit idustrial,nivel të ultë të investimeve, e sidomos investimeve të huaja në komun të Ulqinit.Sot ma shumë se kurrë ulqinit i duhet kapitali i huaj, kapital i cili do të... Vazhdo

February 28, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Komente (1)
Tags: , , , , , , ,

Kandidat pzp za predsjednika crne gore Nebojša Medojevi? se založio za institucionalizaciju dijasporea
Iseljenici nijesu samo rezervno bira?ko tijelo Podgorica, 26. februara – Kandidat Pokreta za promjene Nebojša Medojevi? za predsjednika Crne Gore rekao je da ?e se, ukoliko pobijedi na izborima, zalagati za institucionalizaciju saradnje sa dijasporom. – Aktuelna vlast crnogorske iseljenike doživljava isklju?ivo kao rezervno bira?ko tijelo i dopunski izvor finansiranja najsiromašnijih stanovnika, posebno onih na sjeveru i u Malesiji i Ulcinju, kazao je Medojevi?. On je ocijenio i da je crnogorska mreža diplomatskih predstavništava... Vazhdo

February 28, 2008  :: Politika :: Comments Off on Kandidat pzp za predsjednika crne gore Nebojša Medojevi? se založio za institucionalizaciju dijasporea
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,