Kapllan Muça

Drejtori i NKP “Ulqini”Kapllan Muçaj premton se do të ofrojë maksimumin në nivelin e shërbimeve gjatë sezonit turistik
Ulqin – Drejtori i kësaj ndërmarrjeje të NKP “Ulqini”,Kapllan Muçaj, ka premtuar në emisionin shqip të Radio Televizionit Malazias në emisionin ” Mozaiku” se Ulqini do të ketë furnizim me ujë t? pijshëm jo vetëm për Ulqin por edhe pa marrë parasyshë numrin e turistave që pushojn në Ulqin kemi ujë bollë edhe për komunën e Tivarit.Mirpo siç shprehet drejtori i kësaj nd?rmarrjeje,Kapllan Muçaj krejt mvaret nga furnizimi i energjis elektrike dhe prishjet në sistemin elektrik të ktij... Vazhdo

June 15, 2008  :: Intervista / Intervju, Shoqëria / Društvo, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Drejtori i NKP “Ulqini”Kapllan Muçaj premton se do të ofrojë maksimumin në nivelin e shërbimeve gjatë sezonit turistik
Tags: , , , , , , , , , ,

Holaj ponudio ostavku
Ulcinj – Višemjese?na kriza u Partiji demokratskog prosperiteta kulminirala je proteklog vikenda na sjednici Glavnog odbora kada je lider stranke Amir Holaj, ostavši u manjini, ponudio ostavku. Više izvora “Vijesti” iz PDP-a, kazali su da su sjednicu, koja je trajala više od 8 sati, obilježili žestoki verbalni dueli Holaja i predsjednika SO Ulcinj i visokog funkcionera te partije Muhameta Nike, predvodnika dviju suprotstavljenih struja. Sagovornici “Vijesti” ocjenjuju da je sada teško predvidjeti da... Vazhdo