Karate Club Champion Ulqin

Adonis Markashi,shpallet kampion shtetëror edhe si junior + Video
Me date 22 dhjetor 2012 ne Podgorice u mbajt kampionati I Malit te Zi per fatosa,pionier,kadet,junior dhe kupa per senior te rinj.Ne kete gare u prezantuan 19 klube me 232 garues ku klubi I karatese Champion mori pjese me 11 garues:4 fatosa,1 pionier,2 kadet,2 junior dhe 2 senior te rinj.Garuesit fituan 1 medalje te arte,3 argjendi dhe 5 medalje bronzi. Per grupmoshen e junioreve ne luftra individuale -55 kg,u shpall kampion Adonis Markashi I cili kete titull e ruan disa vite me rralle. Ne kategorine e senioreve te rinj ku konkurenca ishte... Vazhdo

December 30, 2012  :: Bota :: Comments Off on Adonis Markashi,shpallet kampion shtetëror edhe si junior + Video
Tags: ,