karate klub champion

Adonis Markashi medalje e bronzit në kampionatin evropian në Konya të Turqisë
Nxenesi i klubit te karatese “Champion” nga Ulqini, Adonis Markashi është kurorëzuar sot me medaljen e bronzit në kampionatin evropian që po zhvillohet në Konya të Turqisë. Adonis Markashi ishte pjese e perfaqesueses se Malit te Zi ne kampionatin Evropean, ndërsa garoi në kategorinë e kadetëve -55 kg. Adonisi ishte i lirë në raundin e parë ndërsa mundi në raundin e dytë përfaqësuesin e Zvicrës 4-2. Në raundin e tretë humbi nga përfaqësuesi i Kroacisë 4-0. Por Adonis Markashi nuk u dorëzuar pas kësaj humbje... Vazhdo

February 9, 2013  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Adonis Markashi medalje e bronzit në kampionatin evropian në Konya të Turqisë
Tags: , , , ,

Klubi i karatesë ”Champion” në “Budva Open 2012”
Te shtunen,me 19.05.2012 klubi i karatese Champion mori pjese ne turneun “Budva Open” i cili u mbajt ne Budve ku pjesmarres ishin 370 garues te 20 klubeve.KK Champion u perfaqesua me 13 nxenes te cilet arriten sukses mjaft te mire duke u shperblyer te gjithe me medalje. Ne kata individuale medalje te arta ju ndane:Leona Markiq dhe Admir Sella.Me medalje te argjendte Daniel Margjonoviq,kurse me medalje te bronzta Eliza Markiq,Milica Bundallo,Goran Kilibarda dhe Nikolla Margjonoviq.Derisa ekipi I katave ekipore-mix i grupmoshes 2002/2003:Ermir... Vazhdo
Adonis Markashi ne kampionatin evropian ne Azerbejxhan
Me date 10-12 shkurt 2012,nxenesi i klubit te karatese”Champion” Adonis Markashi do te marre pjese per perfaqesuesen e Malit te Zi ne kampionatin evropian qe do te mbahet ne Baku-Azerbejxhan.Adonis Markashi u zgjodh nga federata e karatese se Malit te Zi si rrjedhoje e rezultateve dhe sukseseve te tij te medha.Vlen te permendet se Adonis Markashi solli ne qytetin tone medaljen e arte nga kampionati ballkanik.Ne kampionatin evropian ai do te marre pjese ne kategorine e kadeteve -52 kg.Pjesmarrja dhe sukseset i tij ne evenimente... Vazhdo
Turneu ndërkombëtar në Ulqin: Samurai Karate Cup 2011
International Karate Tournament”SAMURAI KARATE CUP”2011 Klubi i karatese “Champion”dhe klubi i karatese “Albulena”,me rastin e dites se Komunes se Ulqinit, me date 3 prill organizojne turneun internacional “Samurai Karate Cup”2011. Ftojme te gjithe sportistet dhe dashamiresit e sportit qe te behen pjese e ketij evenimenti madheshtore ku do te perfaqesohen klubet nga: Shqiperia,Kosova,Kroacia,Maqedonija,Bosna dhe Hercegovina,Serbia dhe Mali i Zi. Le te jete per ju ky aktivitet nje arsye…... Vazhdo
KK”Champion” tre kampion te Malit te Zi
Te shtunen ne Podgorice u mbajt kampionati I Malit te Zi ne karate per kategorite e pionierve,ku pjesmarres ishin 157 garues nga 20 klube.Ne disciplinen e katave per pionier,me te suksesshmit ishin karateistet e Buduqnostit te Podgorices te cilet zune vendin e pare ne renditjen e pergjithshme derisa  vendin e dyte ata te klubit te karatese Champion te Ulqinit. Klubi I karatese Champion ne kete kampionat mori pjese me 11 garues te cilet u kthyen me 5 medalje te arta dhe 8 te bronzta. Ne konkurencen e pioniereve  te vitit 2001 ne kata... Vazhdo