Kënga Magjike 2008

Ja si u votua ne Kenga Magjike 2008
Sic e dime, menyra e votimit per cmimet kryesore ne festivalin “Kenga Magjike” eshte e atille qe te gjithe konkurentet ne gjysemfinale (ne kete rast 46) votojne per njeri tjetrin, ama nen nje kod te fshehur. Ne emisionin “E Diela Shqiptare”, Arditi mblodhi shumicen e konkurenteve finaliste qe te diskutojne ne lidhje me kete menyre te votimit dhe te njejten kohe ta njoftojne opinionin e gjere se si ne fakt votuan konkurentet. Diskutimi paksa u nxeh, pasi u zbulua qe Produkt 28 kishte dhene “Zero” pike per grupin Skillz &... Vazhdo

November 26, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Ja si u votua ne Kenga Magjike 2008
Tags:

Fituesja e festivalit “Kënga Magjike 2008”, Jonida Maliqi.
Thesi magjik i Gjebresë Nga thesi magjik i Gjebresë janë ndarë 31 çmime. Nga nata finale që u mbajt të shtunën, lirisht mund të thuhet se festivali “Kënga Magjike”, mund të futet edhe në libër të “Guinness”, pasi që pothuajse të gjithë këngëtarët u shpërblyen me diçka. Madje nuk pat këngëtarë konkurrent sa kishte çmime. Një thes me çmime është ndarë në festivalin e këngës “Kënga Magjike 2008”. Ajo që është parë nga fytyrat e këngëtareve në fund të spektaklit “Kënga Magjike”, kanë... Vazhdo

November 23, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Fituesja e festivalit “Kënga Magjike 2008”, Jonida Maliqi.
Tags: ,