“Kënga Magjike 2011”

Mc Kresha dhe Rozi të ndarë për Vitin e Ri
Çifti i njohur mediatik, Rozana Radi dhe MC Kresha prej disa kohësh jetojnë së bashku në një apartament në Prishtinë që reperi Kreshnik Fazliu e ka blerë së fundmi. Dyshja, madje, sikurse ka pohuar vetë Rozi në një dalje televizive, saktësisht në programin “Takimi i Pasdites”, e ka mobiluar këtë shtëpi sipas shijeve të njëri-tjetrit. Nga kurioziteti se si do ta festojnë Vitin e Ri dy këngëtarët, ndoshta në ndonjë ambient romantik ose pse jo nën strehën e tyre, MC Kresha i ka thënë portalit Editorial se... Vazhdo

December 31, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Mc Kresha dhe Rozi të ndarë për Vitin e Ri
Tags: , , ,