keshilli i ministrave te shqiperis

Berisha: Do të fillohet menjëherë projekti i Urës që kalon Bunën dhe lidh me zonën tjetër të Ulqinit – Foto
Kryeministri Berisha: Shqipëria dhe Mali i Zi, projekte të rëndësishme infrastrukturore në shërbim të turizmit Në një hark kohor, pak mujor, distanca Shkodër-Podgoricë do të shkurtohet ndjeshëm për shkak të rindërtimit tërësor të aksit rrugor –          Do të fillohet menjëherë projekti i Urës që kalon Bunën dhe lidh me zonën tjetër të Ulqinit –          Duhet të nisin menjëherë diskutimet për hapjen e pikës kufitare në Zogaj ndërkohë që Ministria e punëve Publike do të... Vazhdo