Këshilli Nacional i Shqiptarëve

Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese
Këshilli nacional i shqiptarëve në Mal të Zi organizoi të dielën në Ulqin tryezën e rrumbullakët me temë”Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese” Gazetaria hulumtuese,e panjohur për mediet në gjuhën shqipe Kryeredaktori i Televizionit “TopChannel”, Mentor Kikia, prezantoi përvojën e mediave në Shqipëri sa ipërket gazetarisë hulumtuese, me theks të veçantë në televizionin ku ai punon. Ai solli raste konkrete tëgazetarisë hulumtuese në Shqipëri që kanë dëshmuar... Vazhdo
Forca e re demokratike kundër ndryshimeve në ligjet që rregullojnë fushën e arsimit të miratuara nga parlamenti i Malit të Zi
Ndryshimet me pasoja shumëdimensionale Ndryshimet e miratuara nga Parlamenti i Malit të Zi në disa ligje që kanë të bëjnë me fushën e arsimit do të kenë pasoja shumëdimensionale, vlerësojnë në Forcën e Re Demokratike. Ndryshimet u miratuan ditë më parë nga shumica parlamentare, ndërsa kundër këtyre ndryshimeve, ndër të tjerë, kanë votuar edhe deputetët e tre subjekteve nacionale Genci Nimanbegu nga Forca, Mehmet Bardhi nga koalicioni LD në MZ – Alternativa Shqiptare dhe Amir Hollaj nga koalicioni... Vazhdo

August 21, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Forca e re demokratike kundër ndryshimeve në ligjet që rregullojnë fushën e arsimit të miratuara nga parlamenti i Malit të Zi
Tags: , , , , , , ,