Këshilli Nacional të Shqipëtarëve

Reagojnë deputet shqiptarë Bardhi,Nimanbegu,Sinishtaj dhe Zenka – Video
  Kryetari dhe  deputeti i LDnëMZ,  Memet Bardhi , ka thënë se” Shembulli më tipik  për shkeljet që vazhdojnë të na bëhen ne shqiptarëve në Mal të Zi është shembulli i djeshëm. Megjithëse ne vendosem që duke marrë pjesë në sistemin politik, duke mare pjesë në institucionet  politike dhe shtetërore të MZ, të realizojmë të drejtat tona dhe kur menduam se kemi avancuar në këtë drejtim, dje besojë se ranë maskat dhe doli fytyra e vërtet e shumicës sllavo-pravosllave, pozitë dhe... Vazhdo