Këshillit Qendror të Unionit Demokratik të Shqiptarëve

Forumi Gruas i UDSH-së organizoi takimin për nder të 8 Marsit
Forumi Gruas i UDSH-së organizoi 8 MarsinForumi Gruas i Unionit Demokratik të Shqiptarëve organizoi takimin tradicional për nder të 8 Marsit. Thirjes edhe këtë radhë iu përgjigjën qidra gra dhe vajza simpatizante dhe anëtare të UDSH-së. Tubimin e përshëndeti z.nj Jasmina Hasa, anëtare e Këshillit Qendror të Unionit Demokratik të Shqiptarëve. Xhenana Caushi #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1... Vazhdo