Këta duan sherr

Aida dhe Lirita : Këta duan sherr
06/03/09 16:30 Aida dhe Lirita dalin në kopësht për të pirë cigare. Aida ka vënë në sfond muzikën e pianos. Pavlinin e shqetëson muzika dhe e fik pianon. Aida cohet dhe i thotë Liritës:-“Këta duan sherr se më janë bërë të gjithë si komandant”. Aida acarohet dhe i thotë Liritës:-“kur duan ata me dëgju nuk ka problem,kur duam ne me pi një cigare me muzikë thonë jo se po flasim ne.” Aida thotë:-“nuk është fare fleksibël”-dhe shton,-“njëri pa pikën e lidhjes”-për Pavlinin. Ajo thotë që banorët... Vazhdo