KK “Champion”

Klubi i karatesë”Champion”ruan supremacinë
KK Champion gjate dy fundjavave te fundit mori pjese ne kampionatin ballkanik qe u mbajt ne Herceg Novi ku u perfaqesuan 1 167 sportiste nga 13 shtete,si dhe ne turneun e 7-te “Ilixha Open 2012” qe u mbajt ne Sarajeve ku moren pjese mbi 1000 garues. Ne kampionatin ballkanik per perfaqesuesen e Malit te Zi nga klubi Champion moren pjese 8 nxenes: per pionier,Eliza Markiq,Melita Shata,Andrea,Dragojeviq.Per shpresa,Ivana Rangjelloviq,Adrian Gazivoda,Ardit Murati dhe Genc Murati.Pasi qe konkurenca ishte e madhe ata nuk arriten te shperblehen... Vazhdo

March 30, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë”Champion”ruan supremacinë
Tags: , , , ,

Admir Sella (KK.Champion)-shpallet garuesi me i mire ne “Plevla Open 2011”
Te shtunen,me 29 tetor ’11 ne Plevle u mbajt turneu “Pljevlja Open 2011” ne te cilin moren pjese 435 garues te 32 klubeve nga Mali I Zi dhe te gjitha republikat e ish Jugosllavise.Klubi I karatese Champion u kthye me 9 medalje(4 te arta,1 argjendi dhe 4 bronzi)si dhe 2 kupa. Ne kata individuale me medalje te arte u kurorezua Admir Sella,me medalje argjendi Elvir Deljanin dhe me medalje te bronzte Goran Kilibarda. Ndersa ne luftra ekipore me medalje te bronzte u kurorezua ekipi I perbere nga Admir Sella,Elvir Deljanin dhe Goran... Vazhdo

November 1, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Admir Sella (KK.Champion)-shpallet garuesi me i mire ne “Plevla Open 2011”
Tags: , ,

KK “Champion” vazhdon me suksese
Te dielen me,09 tetor’11 ne Kollashin u mbajt turneu nderkometar “Kolasinski pobjednik” ne te cilin moren pjese 504 garues.Klubi I karatese Champion mori pjese me 18 garues te cilet u kthyen me 7 medalje t…e arta,7 argjendi dhe 14 medalje bronzi. Ne kata individuale- Me medalje te arte:Milica Bundallo, Me medalje te argjendte :Melita Shata Me medalje te bronzta:Leona Markiq,Andrea Dragojeviq,Elvir Deljanin dhe Ervin Deljanin. Ne kata ekipore te grupmoshes 2000/2001 me medalje te argjendte ekipi I perbere nga:Eliza Markiq,Melita... Vazhdo

October 12, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” vazhdon me suksese
Tags: ,

Adonis Markashi merr pjesë ne kampionatin e Qipros me 21-27 shtatore
Nga klubi i karatese Champion bejne te ditur se me date 21-27 shtatore ,nxenesi i ketij klubi Adonis Markashi do te marre pjese per superforteresse e Malit te Zi ne kampionatin ballkanik qe do te mbahet ne Qipro.Adonis Markashi u zgjodh nga federata e karatese se Malit te Zi si rrjedhoje e rezultateve te tija.Vlen te permendet se ne kampionatin ballkanik i cili vitin e kaluar u mbajt ne Greqi,Adonis Markashi u shpall kampion per shpresa.Kete vite ai merr pjese ne kategorine e kadeteve. Kjo eshte nje arritje e madhe per klubin tone –shprehen... Vazhdo

September 23, 2011  :: Sporti / Sport :: Komente (1)
Tags: , , , ,

KK Champion – tre kampion shteteror
Te shtunen,me 30 prill ne Podgorice u mbajt kampionati I Malit te Zi ne karate per fatosa,pionier dhe shpresa ku moren pjese 18 klube me rreth 250 garues.Klubi I karatese Champion mori pjese me 12 garues te cilet fitun 12 medalje,nder te cilat 3 te arta,4 argjendi dhe 5 medalje bronzi. Me medalje te arte u kurorezua Admir Sella I cili mbrojti vendin e pare duke fituar me rezualtat maksimal 5:0 dhe keshtu duke u shpallur kampion I Malit te Zi per te katerten here rralle ne grupmoshen 2001.Per kete garues vlen te theksohet talenti I tij... Vazhdo

May 5, 2011  :: Sporti / Sport :: Komente (2)
Tags: , ,

Katër medalje të arta për klubin e karates “Champion”
Ekipi i katave i datëlindjes z97/z98, i përbërë nga Adonis Markashi, Edmond Mehmedi dhe Genc Murati u kurorezua me medalje të artë. Me medalje të artë në luftra individuale për femra, datëlindja z92, në kategorinë -53kg, u kurorëzua garuesja Selma Gurzakoviq. Të shtunën në Gostivar të Maqedonisë u mbajt “Kupa e Gostivarit 2008”, në të cilën morën pjesë klube të karatesë nga Maqedonia, Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi, në mesin e të cilëve edhe KK “Champion”. “Champion” u... Vazhdo
KK “Champion” mori pjesë në turneun VII ndërkombëtar “sretenje 2008” në Arangjellovac të Serbisë
Champion” – i treti në renditje, Markashi – garuesi më i mirë Megjithëse KK “Champion” mori pjesë në Turne vetëm me gjashtë garues, ai arriti sukses të lakmueshëm duke u renditur në vendin e tretë në renditjen e përgjithshme, ndërsa garuesi i këtij klubi, Adonis Markashi, u shpall garuesi më i mirë i Turneut. Fundjavën e kaluar në Arangjellovac të Serbisë u mbajt Turneu VII Ndërkombëtar “Sretenje 2008”, i cili u organizua nga Federata e Karatesë së Serbisë. Në këtë... Vazhdo

February 21, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” mori pjesë në turneun VII ndërkombëtar “sretenje 2008” në Arangjellovac të Serbisë
Tags: , , , , , , , , , , , ,