Klubi i Karatesë Ulqini

Klubi i karatesë “Ulqini” përsëri tregon fuqinë e vet
Më 02 dhjetor 2012 u mbajt Kupa e 33-të e Karatesë “Kup Oslobogjenja Podgorice”, ku morën pjesë 23 klube me mbi 550 garues, nga Bosna e Hercegovina, Serbia, Kroacia, Maqedonia, Sllovenia, Holandia, Hungaria dhe klubet nga Mali i Zi. KK “Ulqini” në këtë turne mori pjesë me 47 garues, të cilët arritën të fitojnë numrin më të madh të medaljeve nga të gjitha klubet e tjera pjesëmarrëse – gjithsej 57 medalje në disiplinat ekipore dhe individuale: 24 të arta, 18 të argjendta, 15 të bronzta dhe dy kupa.-Është... Vazhdo
K. K. “Ulqini” 42 medalje në kampionatin e Malit të Zi
Klubi i karatesë “Ulqini” u rendit në vendin e tretë në renditjen e përgjithshme. DARDAN CEKA DHE DIELLËZA RAMA KAMPIONË Të shtunën, më 3 mars 2012 në Podgoricë u mbajt Kampionati i Karatesë së Malit të Zi për pionierë, shpresa dhe seniorë. Klubi i karatesë “Ulqini” u rendit në ve…nd të tretë në renditjen e përgjithshme, në vend të parë u rendit K.K.“Buduqnost”, ndërsa vendi i dytë i takoi K.K “Omlladinac” nga Podgorica. Garuesit e Klubit të karatesë “Ulqini” ishin shumë të dëmtuar... Vazhdo

March 9, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on K. K. “Ulqini” 42 medalje në kampionatin e Malit të Zi
Tags:

Klubi i karatesë “Ulqini” – Gëzuar Vitin e Ri 2012
Klubi i karatesë “Ulqini” – Gëzuar Vitin e Ri 2012  Vazhdo

December 30, 2011  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Klubi i karatesë “Ulqini” – Gëzuar Vitin e Ri 2012
Tags: , , ,

KK”Ulqini” i pari në renditjen e përgjithshme në Podgoricë
Më 03 dhjetor 2011 u mbajt Kupa 32-të e Karatesë “Kup Oslobogjenja Podgorice”, ku morën pjesë 30 klube me mbi 700 garues, nga Bosna, Serbia, Kosova dhe klubet nga Mali i Zi. Klubi i karatesë “Ulqini” u rendit në vendin e parë në renditjen e përgjithshme, në vend të dytë u rendit  KK “Omlladinac” nga Podgorica, vendi i tretë i takoi KK “Bar” nga Tivari, vendi i katërt KK “Gorazhda” nga Bosna, ndërsa vendi i pestë i takoi KK “Gorshtak” nga Kollashini. KK... Vazhdo
Klubi i karatesë Ulqini shkëlqen në Gjilan
Të dielen, më 16 tetor 2011 në Gjilan të Kosovës u mbajt Turneu i 6-të ndërkombëtar i karatesë “Katana Open 2011”, në të cilin morën pjesë 34 klube me mbi 450 garues nga Shqipëria, Gjermania, Serbia, Maqedonia, Bosna e Hercegovina, Lugina e Preshevës, Kosova dhe nga Mali i Zi. Turneu u organizua në një nivel të lartë nga klubi… vendas i karatesë “Dardania” dhe Federata e Karatesë së Kosovës, ndërsa konkurrenca ishte mjaft e fortë. Klubi i Karatesë “Ulqini” shkëlqeu në këtë turne ndërkombëtar... Vazhdo

October 18, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë Ulqini shkëlqen në Gjilan
Tags:

Klubi i Karatesë Ulqini mori pjesë në dy Turne ndërkombëtare të karatesë
Klubi i Karatesë “Ulqini” prëfundon sezonin e parë të garave me sukses të shkëlqyeshëm RAMA, NUHI DHE IBROÇI MË TË MIRËT Më 18 dhe 19 qershor 2011 Klubi i Karatesë “Ulqini” mori pjesë në dy Turne ndërkombëtare të karatesë: në “Presheva Open” në Preshevë dhe në Turneun Memorial “Rrahim Curi & Behar Begolli“ në Podujevë të Kosovës. Klubi i Karatesë “Ulqini” në këto dy gara mori pjesë me tri garuese të cilat u kurorëzuan me 15 medalje: 10 të arta, 1 të argjendtë dhe 4 të bronzta.... Vazhdo

June 21, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Karatesë Ulqini mori pjesë në dy Turne ndërkombëtare të karatesë
Tags:

Klubi i Karatesë Ulqini u kurorëzua me 77 medalje
Përfaqësim  dinjitoz i Klubit të Karatesë “Ulqini” Të shtunën, më 21 maj 2011 në Podgoricë u mbajt Turneu i parë tradicional i karatesë “Montenegro open 2011” me rastin e Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi. Në këtë turne morën pjesë 27 klube të karatesë me rreth 600 garues nga Bosna, Serbia, Kroacia dhe nga Mali i Zi. Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë plot 77 medalje: 25 medalje të arta (21 në disiplinat individuale dhe 4 ekipe të arta), 23 medalje  të argjendta (19 në disiplinat individuale... Vazhdo

May 25, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Karatesë Ulqini u kurorëzua me 77 medalje
Tags: ,

Klubi i karatesë Ulqini dallohet në turneun Brezi i artë
Klubi i karatesë “Ulqini” dallohet edhe në Çaçak në turneun tradicional “Brezi i artë” Ulqini vazhdon me rezultate në arenën ndërkombëtare Më 16-17 prill në Çaçak të Serbisë klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në Turneun tradicional të karatesë “Brezi i artë” i cili u mbajt për të 40-tën herë. Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë me 7 garues të gjeneratës së kadetëve dhe juniorëve: Antigona Rama, Radica Dashiq, Ena Kovaçeviq, Sretena Gjuriq, Hantije Ibroçi, Angjella Marnikoviq dhe... Vazhdo

April 21, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë Ulqini dallohet në turneun Brezi i artë
Tags: ,

Organizata e Shoqërisë Civile Horizonti i Ri përfundoi realizimin e projektit
Organizata e Shoqërisë Civile “Horizonti i Ri” përfundoi realizimin e projektit“Jetë e shëndetshme është stili im” Ndihmë të rinjve për formimin e sistemit të vlerave dhe sjelljeve Ulqin – Me performancen publike qe u realizua te premten ne oborrin e Shkolles se Mesme ne Ulqin, Organizata e Shoqerise Civile “Horizonti i Ri” perfundoi projektin “Jete e shendetshme eshte stili im”, realizimi i te cilit filloi ne shtator. Sipas koordinatorit te ketij projekti, Nazif Veliqi, projekti kishte per qellim informimin... Vazhdo

December 17, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Organizata e Shoqërisë Civile Horizonti i Ri përfundoi realizimin e projektit
Tags: , , , , , ,

Klubi i karatesë Ulqini më i miri
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun e v ndërkombëtar “Katana Open 2010” Të shtunën, më 30 tetor 2010 në Gjilan të Kosovës u mbajt Turneu i 5-të ndërkombëtar i karatesë “Katana Open 2010”, në të cilin morën pjesë garues nga Shqipëria, Serbia, Maqedonia, Bosnja e Hercegovina, Lugina e Preshevës, Kosova dhe ne nga Ulqini. Turneu u organizua në një nivel të lartë nga klubi vendas i karatesë “Dardania”, ndërsa konkurrenca ishte mjaft e fortë. Klubi i Karatesë “Ulqini” në këtë turne... Vazhdo

Page 1 of 212