klubi i karatese Champion

K.k.”Champion”: Admir Sella dhe Eliza Markiq,kampion shtetror!
Me date 3 mars 2012 ne Podgorice u mbajt kampionati i Malit te Zi ne karate per pionier,shpresa dhe senior ku moren pjese 318 garues nga 19 klube.Klubi I karatese” Champion” u perfaqesua me pionier dhe shpresa te cilet arriten te kurorezohen me 2 medalje te arta,4 argjendi dhe 13 medalje bronzi. Admir Sella per te pesten here me rralle shpallet kampion, ne kata individuale te grupmoshes 2001. Ndersa ne luftra individuale kampione u shpall Eliza Markiq(pioniere +40kg). Nenkampionet :Ksenija Vujosevic(pioniere +42kg),Genc Murati(shpresa-57kg),Ivana... Vazhdo

March 13, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on K.k.”Champion”: Admir Sella dhe Eliza Markiq,kampion shtetror!
Tags: , , ,

KK Champion mer  pjes ne Kupen e Malit të Zi 2011
Me 12.06.2011 ne Podgorice u mbajt Kupa e Malit te Zi ne karate per kadet,junior,senior dhe senior te rinj -21 vjec ku moren pjese 12 klube me 88 garues.KK Champion mori pjese me 9 garues,4 kadet,3 junior,nje senior dhe nje senior i ri.Ne kete kup KK Champion mori 6 medalje,1 te argjendte dhe 5 bronzi. Me medalje te argjendte u kurorezua Edin Vejsiloviq-60 kg Kurse me medalje te bzonzta u kurorezuan keta garues: Ermin Coroviq,junior -60kg Edmond Mehmedoviq,kadet -65kg Shaban Muratoviq,kadet -55kg Si dhe Nexhad Cobiq I cili mori pjese ne... Vazhdo

June 16, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK Champion mer pjes ne Kupen e Malit të Zi 2011
Tags: , , ,

KK Champion mori pjesë në kampionatin e Malit te Zi ne karate
Te dielen,me 19 maj ‘11 nePodgorice u mbajt kampionati I Malit te Zi ne karate per pionier dhe shpresa.Pjesmarres ishin 12 klube me 125 garues.Klubi I karatese Champion mori pjese me 14 garues te cilet fituan 20 medalje nder te cilat 1 medalje te arte,13 argjendi dhe 6 bronzi. Kampion I Malit te Zi u shpall Elvir Deljanin I grupmoshes 2000 (-30kg) ndersa nenkampion u shpallen keta garues: Andrea Dragojeviq v.2000 (-35kg) Samra Hajdarpasiq 2000 (-40kg) Ksenija Vujosheviq 2000(+40kg) Adrian Gazivoda 1999(-45kg) Elvir Lika 1998 (-50kg) Me... Vazhdo

June 5, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK Champion mori pjesë në kampionatin e Malit te Zi ne karate
Tags: , , , ,

Klubi i karatese Champion mori pjesë ne kupen e Podgoricës
Klubi i karatese Champion Te dielen ne Podgorice u mbajt Kupa e 13-te “Clirimi I Podgorices” ,gare kjo e cila mblodhi 24 klube me 450 garues .Klubi I karatese Champion ne kete gare mori pjese me 18 garues ( shpresa ,pionier dhe fatosa )te cilet u kthyen me 21 medalje:4 te arta,5 te argjendta dhe 12 te bronzta dhe nje kup per vendin e peste ne renditjen e pergjithshme. Ne kete gare moren pjese klubet me te suksesshme te vendit keshtu qe konkurenca ishte tejet e forte.Dy nxenesit e klubit Champion Adonis Markashi dhe Genc Murati paten... Vazhdo

December 8, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatese Champion mori pjesë ne kupen e Podgoricës
Tags: , , ,

Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”
Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta. Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes: Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj Leona Markiq,2003 e me te reja dhe Admir Sella I grupmoshes 2001 Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale : Milica Bundallo-2002 Fjolla Dervishi-2002 Eliza... Vazhdo