KLUBI I TAEKWONDO-së “ULQINI”

Komuna Ulqinit shperblen sportitstet per vitin 2012
Sot me datë 09.1.2013 Komuna e Ulqinit shpërbleu sportistët më të sukseshëm për vitin 2012 Nga Klubi i Taekwondo-së Ulqini më të sukseshmit ishin Artan Fici si garuesi më i mirë ndërsa Ardiana Karamanaga u shpall si sportisja më me perspektiv, kurse garuesja më e sukseshme për vitin 2012 nga Kt Ulqini është Medina Kanaqi e cila edhe shpallet si garuesja më e  mirë nga Federta e Taekwondosë së Malit të Zi. Klubi I taekwondo-së Ulqini shpallet klubi më i sukseshëm për vitin 2012 në sporte individuale.   Sherbimi... Vazhdo
Klubi i Taekwondo-së Ulqini – Sportistët më të sukseshëm për vitin 2012
Me datë 26.12.2012 në Podgoricë federata e Taekwondo-së Malit të Zi shpalli sportistët më të sukseshëm për vitin 2012.Klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton 7 çmime. Nga TK Ulqini sportistët më të sukseshëm për vitin 2012 u shpallen këto garues: Esad Kraja shpallet garuesi më i sukseshëm në kategorinë e pionirëve në të dy diciplinat, si garuesi më i sukseshëm në luftëra e poashtu edhe në forma – poomsae. Poashtu edhe Edina Kraja shpallet garuesja më e sukseshme në të dy diciplinat, luftëra dhe forma kategoria... Vazhdo

December 26, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Taekwondo-së Ulqini – Sportistët më të sukseshëm për vitin 2012
Tags:

Klubi i taekwondo-së Ulqini me 3 medalje të arta në Serbia open poomsae ETU “A” class
Serbia open poomsae ETU “A” class & Refeere poomsae seminar Me dat17-18.11.2012 në Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtar në taekwondo për diciplinën e formave i katekoris superiore “A class”. Në këtë kampiontë morën pjesë 17 shtete të ndryshme me afër 300 garues. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 3 garues në këtë turne. Shkëlqejnë garuesit e Ulqinit në Beograd duke fitur të tre vendet e para. Me medalje të artë u shpërblyen: 1. Medina Kanaqi 2. Bojan Vladisavljeviq 3. Ardiana... Vazhdo

November 19, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Klubi i taekwondo-së Ulqini me 3 medalje të arta në Serbia open poomsae ETU “A” class
Tags: , , , ,

Klubi i Taekwondo-së Ulqini falenderon Sponsoret 2011
Klubi i Taekwondo-së Ulqini falenderon të gjithë sponsorët që kontribuan për sukseset tona, të gjithë sportistët, dashamirët e sportit, të gjitha klubet sportive në qytetit tonë, prindërit që dhanë kontributin më të madhë, trajnerët, fansat dhe të gjithë ata që na përkrahen në sukseset tona duke ju uruar suksese ne jetë. Klubi i Taekwondo-së Ulqini    Vazhdo

January 10, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Taekwondo-së Ulqini falenderon Sponsoret 2011
Tags: , ,

Sportisët shpërblehen për suksesin e arritur nga kryetari i Komunës së Ulqinit,Nazif Cungu
Kryetari i komunës së Ulqinit, Nazif Cungu, priti në lokalet e komunes së Ulqinit,sportistët që kan arritur suksese në vitin 2011. Në emër të të gjithë qytetarëve ju shpreh respektin, sepse ju nderuat komunën e Ulqinit në vitin 2011 dhe nderuat popullin e Ulqinit në përgjithësi. Cungu u shpreh për meritat të veçanta të ngritjes së nivelit të sportit në Ulqin dhe në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Me sukseset e deritashme dhe sukseset që do të pasojën sportistët e Ulqinitt do të integrohen në konkurrencën... Vazhdo
Fikret Dushku trajneri më i mirë për vitin 2011 në komunën e Ulqinit
Me datë 26.12.2011 Komuna Ulqinit shpalli zyrtarishtë sportistët më të sukseshëm për vitin 2011. Nga klubi i Taekwondo-së Ulqini kryetrajneri i këtij klubi Fikret Dushku u shpallë trajneri më i sukseshëm për vitin 2011. Si selektor i Malit të Zi për Junior dhe Forma, poashtu përfaqsues i Malit të Zi në forma, pjesmarrës në kampionatin europin për junior dhe forma, trajnerë interncional i cili me sukses e kaloi seminarin 20 ditorë në Koren e Jugut, fitues i 172 medaljeve dhe 12 kupave përgjate vitin 2011, fitues... Vazhdo
Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Gjatë këtij vikendi me datë 10-11.12.2011 klubi i taekowndo-së Ulqini mori pjesë në dy turnamente ndërkombëtare. Në Serbi u mbajtë turneu ndërkombëtar   “Serbia open poomsae 2011” ndërsa në France u mbajt turneu i katekoris superiore të klasit A “Paris Open 2011”.   Klubi i taekwondo-së Ulqini në turneun  ndërkombëtar  “Serbia open” u parqitë me dy garuese Ardiana Karamanaga dhe Medina Kanaqi. Garueset nga Ulqini të sukseshme në turneun “Serbia open” ku Ardiana Karamanaga  në një konkorrencë... Vazhdo

December 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Klubi i Taekwondo-së Ulqini,fitues i kupës së Malit të Zi
Gjatë këtij vikendi me datë 27.11.2011 në Podgoricë u mbajt kupa e Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për të gjitha kategorit si dhe kupa e Malit të Zi në diciplinën e formave. Klubi i Taekwondo-së Ulqini shkëlqen në Podgoricë në kupën e Malit të Zi i cili u paraqit me 26 garues dhe arriti këtë rezultat: gjithsejt 30 medalje të fituara në të dy diciplinat, prej tyre 19 medalje të arta, 9 medalje të argjendëta dhe  2 medalje të brozëta si dhe 5 kupa. Në rënditje të përgjithshme sipas kategorive... Vazhdo

November 29, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Taekwondo-së Ulqini,fitues i kupës së Malit të Zi
Tags:

Edina Kraja shpallet garuesja më e mirë e turneut “Hadzici open 2011”
Taekwondo “Sarajevo Hadzici open 2011” Të shtunen me datë 17.09.2011 ne Sarajev u mbajt turneu ndërkombëtar “Sarajevo Hadzici open 2011” Në këtë turne u paraqiten 5 shtete 23 klube me 340 garues. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 16 garues, suksesi i klubit të Taekwondo-së Ulqini në këtë turne ishte gjithsejtë 12 medalje të fituara prej tyre 5 medalje të arta, 2 të argjendëta dhe 5 medalje të bronzëta.  Nga klubi i tkd-së Ulqini Edina Kraja shpallet garuesja më e mirë e turneut në kategorinë... Vazhdo

September 18, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Edina Kraja shpallet garuesja më e mirë e turneut “Hadzici open 2011”
Tags: , , , , , , ,

Taekwondo Theranda open 2010 Kosova
Gjatë kësaj fudjave me datë 25.09.2010 në Kosovë u mbajt turniri ndërkombëtarë në sportin olimpik të  Taekwondo-së. Në këtë turnirë nuk mungojë as klubi I qytetit tone klubi I taekwondo-së Ulqini. Gara ishte e një niveli të mesëm me karakter ndërkombëtarë, ku në të u paraqiten 4  shtete 18 klube me afro 200 garues. Klubi i Taekwondo-se Ulqini në këtë turnir u paraqit me 22 garuesë. Suksesi I klubit të taekwondo-së Ulqini në këtë turnir nuk mungoj duke arritur të fitoj gjithësejt 20 medalje,  prej... Vazhdo

Page 1 of 212