Klubi karates Albulena ulqin

Lajme nga Ulqini fitoi  mirnjohjen e klubit karates “Ulqini”
Për mirnjohjen vjetore 2011 që na bëri “Karate Klub Ulqini”,Lajme nga Ulqini,ju faliminderohet ,dhe jemi shumë mirnjohes per respektin qe na bet. Blogu i Pamvarur “ Lajme nga Ulqini” e cila filloj punën në muajn Janar të vitit 2008, ka arritur rekordin ditor në 10.000 Vizitorë. Falënderojmë të gjith Vizitorët, Komentatorët nga të gjitha Trojet Shqiptare. Ne jemi në shërbimin e juaj,prandaj I falënderojmë të gjith të cilët kan dërguar Artikujt e tyre për vullnetin e tyre, për ndihmën e përkthimeve, poashtu... Vazhdo

December 30, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Lajme nga Ulqini fitoi mirnjohjen e klubit karates “Ulqini”
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Garuesit e KK”Albulena” vazhdojnë me paraqitje të mirë në garat e këtij sezoni
Ekipi i shpresave dëshmon kualitetin Medalje të artë për KK “Albulena” fitoi ekipi i shpresave në lufta, në përbërje Ardit Astafa, Driton Bajrami dhe Emir Mustafiq. Medalje të arta në disiplinën individuale në lufta fituan edhe Nikolla Hot në kategorinë -57kg dhe Besnik Adoviq në kategorinë +75 kg. Garuesit e Klubit të Karatesë “Albulena” vazhduan me paraqitje të mirë edhe në Turneun “Kollashinski Pobjednik 2008” i cili u mbajt të shtunën në Kollashin në organizim të klubit... Vazhdo