Klubi Karates”Ulqini”

Anëtarët e klubit të karatesë “Ulqini” të suksesshëm edhe në vrapim
Në Ulqin, të enjten, më 10 janar 2013, u mbajt vrapimi i dytë ndërkombëtar rrugor “Ulqini 2013”, në organizimin e Komunës së Ulqinit, Federatës së Atletikës të Malit të Zi, SHRS “Belvi” dhe të OJQ “Ulqini Sport”. Në këtë manifestim morën pjesë përfaqësues të atletikës nga Bosna, Kosova dhe Serbia dhe sportistë nga klube të sporteve të ndryshme nga Ulqini. Në mesin e pjesëmarrësve ishin edhe anëtarët e Klubit të Karatesë “Ulqini”. Djemtë dhe vajzat garuan në dhjetë disiplina nga 12 të... Vazhdo

January 15, 2013  :: Sporti / Sport :: Komente (1)
Tags:

Gëzuar vitin e ri 2010 nga Klubi Karates”Ulqini” – Video Foklori i vjeter i Anes Malit
Gëzuar Vitin e Ri 2010! Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj. Iu plotësofshin të gjitha dëshirat e zemrës dhe paçi vetëm gaz e hare në jetën tuaj. Dhe mos harroni se sado larg nga vendlindja dhe familja që jeta mund t’u ketë hedhur, familja jonë e madhe virtuale do të jetë gjithmonë pranë jush. Jeni gjithmonë të mirëpritur në Karate Klub “Ulqini”. Edhe njëherë Gëzuar Vitin e Ri 2010! Karate Klub “Ulqini”.  Vazhdo