koalicioni

Në Ulqin themelohet Koalicioni shqiptar,bartës i listës Fatmir Gjeka
Ulqin ,17 shtator 2012- Pas disa takimeve të zhvilluara midis subjekteve politike,në mbrëmjen e së hënës në Ulqin, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare, nënshkruan Marrëveshje politike  me Lidhjen Demokratike në Mal të Zi,për daljen e përbashkët në zgjedhjet e ardhshme parlamentare  malazeze të 14 tetorit  me listën e pagëzuar “Koalicioni shqiptar”. Partia Demokratike nga Ulqini dhe Alternativa Shqiptare nga Tuzi  që në fillim të këtij viti në Ulqin nënshkruan  Marëveshjen politike për pjesëmarrjen... Vazhdo
U nënshkrua marrëveshja për bashkëqeverisje në komunën e Ulqinit – Video
17.12.2010 Nga Hatixhe Nelaj Liderët e tri partive partner të koalicionit qeverisës në Ulqin,Ferhat Dinosha,në emër të Unionit Demokratik të Shqiptarëve,Ali Rexha kryetar i Partisë së Prosperitetit Demokratik,dhe Luigj Shkreli nga Partia Demokratike e Socialistëve ,nënshkruan marrëveshjen e koalicionit,i cili do të udhëheqë me komunën e Ulqinit në katër vitet e ardhshme. Pasi që kryetari i Unionit Demokratik Ferhat Dinosha dha një përshkrim të hollësishëm rreth krijimit të kësaj bashkëqeverisjeje,Luigj Shkreli... Vazhdo