Koalicionit Shqiptarë Perspektiva

Alternativa Shqiptare thërret Perspektiven dhe Lidhjen Demokratike për marrëveshje koalicioni për zgjedhjet e ardhshme lokale
Tuz, 4 mars – Nisur nga nevoja e bashkëpunimit të subjekteve nacionale që në programin e vetë kanë komunën e pavarur të Malësisë, sikurse dhe mospajtimet që kane ngjallë vitin e fundit në mes tyre, e konkretisht të subjekteve që në vitin 2006 përmbanin koalicionin parazgjedhor „Të gjithë për komunë – komuna për të gjithë“ dhe në prag të zgjedhjeve të rregullta lokale në komunën urbane të Tuzit, mendojmë së është koha që të ulemi dhe bisedojmë për atë që na pret në muajt në vijim. Alternativa... Vazhdo