koha javore

Apel për ndihmë familjes Elezoviq,qe jeton në skamje dhe mjerim
Familja e Shaqirit po jeton në kushte të vështira dhe se ajo apelon për ndihmë.  Tel: +382 69 980 717 A do të rritet solidariteti për familjen e Shaqir Elezoviqit i cili vuan nga tromboza e këmbeve,ku familja e tijë përjetojë shokë emocianal dhe shpirtnor  gjatë humbjes të dyja këmbëve që psojë në operacion. Pas apelit të bërë në Lajme nga Ulqini dhe Televizionit Teuta,diaspora nga Amerika dhe shumë të tjerë,për të ndihmuar që ëndrra e vajzave dhe djalit të Shaqirit 3,5,7,dhe 9  vjeçare të mos ndërpritet Kjo... Vazhdo
Apel për ndihmë familjes së Shaqir Elezit nga Ulqini – Video
Familja e Shaqirit po jeton në kushte të vështira dhe se ajo apelon për ndihmë. Tel: +38269980717 Rritet solidariteti për familjen e Shaqir Elezoviqit i cili vuan nga tromboza e këmbeve,ku familja e tijë përjetojë shokë emocianal dhe shpirtnor  gjatë humbjes të dyja këmbëve që psojë në operacion. Pas apelit të bërë në Lajme nga Ulqini dhe Televizionit Teuta,diaspora nga Amerika dhe shumë të tjerë,për të ndihmuar që ëndrra e vajzave dhe djalit të Shaqirit 3,5,7,dhe 9  vjeçare të mos ndërpritet,shqiptarët... Vazhdo
Mërgimtaret tanë mbledhin të holla në ndihmë familjes së Shaqir Elezit
Ndihmë familjes Elezit nga Ulqini Në një aksion humanitar që është duke u organizuar në SHBA në ndihmë të familjes së Shaqir Elezit është mbledhur një sasi e të hollash dedikuar familjes së tij. Aksioni vazhdon akoma. Shaqir Elezi, 41 vjeçar, kohë më parë i është nënshtruar një operacioni në Podgoricë ku i humbi të dyja këmbet. Më poshtë është lista e donatorëve si dhe numrat e kontaktit për të gjithë ato që dëshirojnë të kontribojnë. PROMUL ULQIN ADRIATIC STUDIO…………………………$1000 Nail  ... Vazhdo
Fiket Koha javore, gazeta e vetme shqip ne Internet
Gazeta e vetme në gjuhën shqipe në Malin e Zi “ Koha javore” Fiket ne faqe të Internetit “Ky është një vendim i ndieshëm që do të ndikojë negativisht në informimin e shqiptarëve në Mal të Zi dhe mund të nxisë reagime të ndryshme në opinionin shqiptar. Njëherësh , ky vendim bie në kundërshtim të gjitha Ligjet ndërkombëtare mbi të drejtën e informimit në gjuhën amtare si dhe në kundërshtim me Ligjin për të Drejtat dhe Liritë e Pakicave dhe me Kushtetutën e Malit të Zi”. Ky reduktim i gazetës... Vazhdo

May 10, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Komente (10)
Tags:

Mendimi i instrumentalizuar i gazetarëve
Koha kërkon një pozicionim alternativ të informimit duke mos vuajtur pikë së pari nga autocensurat e trashëguara të regjimit të cilat duket se prodhojnë hipnoza partiake dhe tifozllëk të pavetëdijshëm. Mendojmë se duhet të përkrahet thënia e kryeredaktorit të televizionit Top-channel i cili në simpoziumin e mbajtur në Ulqin tha se media në Shqipëri ka arritur një shkallë pavarësie dhe të jetë agresive ndaj pushtetit. Diku pas publikimit të disa numrave të parë të “Kohës javore”, kryeredaktori... Vazhdo

November 14, 2010  :: Opinione :: Comments Off on Mendimi i instrumentalizuar i gazetarëve
Tags: , , , ,

Ndihmë familjes Elezoviq nga Ulqini
Telefoni i ndihmës direkte +382  69980717 – Shaqir Elezoviq Të nderuar bashkëatdhetar Klikoni ktu si dëshironi të bëheni donator.Mund të jepni donacion sa dëshiron zemra juaj.. Emri dhe mbiemri i donatorëve dhe shuma e parave do publikohen në kët faqe. Diçka për donacionet se kush i mledh. Bashkimin e donacioneve e bën Lajme nga Ulqini dhe kto shkojn direkt ne konton që e kam paraparë për donacion .Do ti ruajm te gjitha transaksionet e donacioneve, dhe transakcionet qe ju dërgoni do te jau dergom familjes së... Vazhdo
Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese
Këshilli nacional i shqiptarëve në Mal të Zi organizoi të dielën në Ulqin tryezën e rrumbullakët me temë”Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese” Gazetaria hulumtuese,e panjohur për mediet në gjuhën shqipe Kryeredaktori i Televizionit “TopChannel”, Mentor Kikia, prezantoi përvojën e mediave në Shqipëri sa ipërket gazetarisë hulumtuese, me theks të veçantë në televizionin ku ai punon. Ai solli raste konkrete tëgazetarisë hulumtuese në Shqipëri që kanë dëshmuar... Vazhdo
Mediat shqip në Mal të Zi në prag të shuarjes, politikanët heshtin
Podgoricë, 25 qershor – Përmirësimi dhe zgjerimi i mediave të shkruara dhe elektronike në gjuhën shqipe në Malin e Zi, përherë ka qenë çështje interesimi i partive politike nacionale shqiptare në aktivitet gjatë fushatave parazgjedhore, por që më pastaj sikur është harruar ky interesim. Mund të thuhet se asnjëra nga katër  partitë parlamentare shqiptare nuk interesohet më për gjendjen e mjerueshme të mediave publike gjë që flet edhe për mosinteresimin e shtetit ndaj të cilit shqiptarët i kryejnë të... Vazhdo
Gazetën,,Koha Javore” duhet ta ndihmojmë të mbijetojë
Moment i rëndësishëm për shqiptarët në Mal të Zi Gazetën,,Koha Javore” duhet ta ndihmojmë të mbijetojë. Ajo ndihmohet duke e blerë, lexuar e mbi të gjitha duke sensibilizuar opinionin për domosdoshmërinë e  daljes  në mbrojtje të saj. Para tetë viteve ndodhi një befasi e këndshme për shqiptarët në Malin e Zi. Doli numri i parë i gazetës së vetme informative në gjuhën shqipe ,,Koha Javore”. Kjo e përjavshme me aktualitete, shkencë e kulturë e arsyetoi daljen e vet dhe paraqet një moment shumë... Vazhdo

February 28, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (1)
Tags:

Forca odbacila optužbe gradona?elnika Ulcinja
Hajdinaga kao feudalac Ulcinj – Potpredsjednik Force Genci Nimanbegu odbacio je optužbe kabineta gradona?elnika Gzima Hajdinage u tekstu „Pitajte novinare“ objavljenog u „Vijestima“ prošle subote, ocjenjuju?i da su one upu?ene na pogrešnu adresu. “Nemojte se truditi da demantujete mene jer su moje tvrdnje zasnovane na reagovanju uredništva „Koha javore“. Demantujte reagovanje uredništva tog lista koje su primile sve albanske partije u Crnoj Gori, veliki broj novinara i intelektualaca iz zemlje i dijaspore”, navodi... Vazhdo

February 12, 2010  :: news :: Comments Off on Forca odbacila optužbe gradona?elnika Ulcinja
Tags: , , , ,

Page 2 of 41234