komisari evropian

Moment historik për proceset integruese të Malit të Zi – Video
Komisioni Evropian dha rekomandimin që Mali i Zi të jetë kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian “KE konsideron se bisedimet mbi anëtarësim në BE duhet të fillojnë atë moment kur vendi të arrijë nivelin e domosdoshëm të respektimit të kritereve për anëtarësim, posaçërisht kritereve politike të Kopenhagës, me të cilët kërkohet stabiliteti i institucioneve dhe garantimi i sundimit të ligjit”, ka thënë komesari për zgjerim i BE-së, Shtefan File, gjatë prezantimit të Mendimit të Komisionit Evropian. Komisioni... Vazhdo

November 19, 2010  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Moment historik për proceset integruese të Malit të Zi – Video
Tags: , , , , , ,