Kompanit

Hapet panairi ndërkombëtar i Turizmit – Video
Me më shumë kompani se çdo herë tjetër, e veçanërisht me më shumë kompani vendore, në pallatin e Rinisë dhe Sporteve, është hapur panairi i nëntë ndërkombëtar i Turizmit, Udhëtimeve dhe Gastronomisë.1 Panairi ka mbledhur kompanitë nga të gjitha vendet e rajonit, të cilëve u ipet mundësi të shpalosin ofertat e reja që kanë bërë këtë vit. Ajo që është vërejtur më së shumti është numri i madh i kompanive nga Kosova. Skender Thaçi, drejtor i hotel Magra Austria që është hapur së voni në Bogë të... Vazhdo

April 22, 2012  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Hapet panairi ndërkombëtar i Turizmit – Video
Tags: , , , , ,

Aviokompanit Easy Jet, Ryanair,Vizz Air hyn në tregun e Malit të Zi – Video
Kompanit Easy Jet, Ryanair nga Britanija e Madhe, dhe Vizz Air nga Hungaria, siç e kan konfirmuar edhe disa zëdhënësa të ministrisë përkatëse nga Mali i Zi, që ato kan bërë kërkesë që të fillojnë me bisedime  me tri kompanit ajrore low cost me kompanit Easy Jet, Ryanair nga Britanija e Madhe, dhe Vizz Air nga Hungaria,fluturime  kto që me mundësi të zgjerohet edhe më tej në të ardhmen. Kompania ajrore angleze, Easy Jet dhe  Ryanair,jan të vendosur për të aplikuar leje fluturimi në Mal të Zi,ku edhe kompanija... Vazhdo

February 19, 2011  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Aviokompanit Easy Jet, Ryanair,Vizz Air hyn në tregun e Malit të Zi – Video
Tags: , , , , , , , , ,