komplimente

Komplimente për Junën
07/04/09 19:10 Të gjithë djemtë qëndrojnë në kopësht dhe para tyre kalon Juna e cila kishte veshur një fustan . Të gjithë cohen në këmbë dhe i bëjnë komplimente. Dritani i thotë:-“Je si Elvira Diamanti!” Antonini i dhuron një lule ndërsa Adi e fton për kërcim. Ai i thotë që mos të ndërrohet derisa ato të bëjnë një foto bashkë. Adi vazhdon duke bërë komplimenta. Ai i thotë që ajo me syze duket si profesoreshë. Ajo ia kthen me batutë:-“I ke bërë detyrat?”  Vazhdo