Komun të Ulqini

Palë Marnikoviqi zgjidhet drejtor oficiel i Shtëpisë së shendetit në Ulqin
Këshilli drejtues i Shtëpisë së shendetit në Ulqin, në mbledhjen 17 dhjetorit e zgjodhi për drejtor të ri të këtij institucioni mjekun pediatër Palë Marnikoviqin. Pasi nga ministria e shëndetsisë së Malit të Zi procedura u ba e regultë ,në të njëjtën kohë, Palë Marnikoviqi  eshtë oficiel i emruar drejtori i ri i shtepis së shendetit në komun të Ulqinit njofton gazeta e perditshme “Pobjeda”.Palë Marnikoviqi në këtë post i zë vendin e Dr.Primus.Gani Karamanages, i cili për shumë  vite me radhë ka... Vazhdo
60 Euro për 24 studentë nga Ulqini
Komuna e Ulqinit ka vendosur që të shpërdaj bursa nga 60 eura,24 studentëve ma të mir nga Ulqini që studijojn në Mal të Zi dhe Regjion.Ashtë vendosur që për muaj tetor,nëntor,dhjetor ti ipen nga 180 euro,kurse pagesat tjera do vijojn ne gjiro llogari të tyre studentëve. Komisioni ku në krue të saj asht Nail Rexha vendosen që bursat për kët vitë shkollor ti akordohen:Dritan Abazoviqit student në shkencat Politike Vazhdo  Vazhdo