komuna e ulqinit

Pse manipulohet me borxhet e komunës së Ulqinit?
Deklarata pĂ«r shtyp   PSE MANIPULOHET ME BORXHET E KOMUNËS SË ULQINIT? NĂ« periudhĂ«n e kaluar, sidomos pas marrjes sĂ« detyrĂ«s nga pushteti i ri lokal nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit nĂ« opinion Ă«shtĂ« krijuar mendimi pĂ«r borxhe tĂ« theksuara tĂ« KomunĂ«s nĂ« tĂ« gjitha pikat. Por, edhe pas 540 ditĂ« qeverisje, ne nuk fituam tĂ« dhĂ«na tĂ« sakta pĂ«r kĂ«tĂ« gjĂ«, ndĂ«rsa, siç shihet tani, Ă«shtĂ« manipuluar gjatĂ« mbi kĂ«tĂ« temĂ«, kĂ«shtu qĂ« shpesh janĂ« pĂ«rmendur shifra tĂ« borxhit qĂ« shpesh kalonin shumĂ«n prej 22 milion euro. Me... Vazhdo

March 26, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Pse manipulohet me borxhet e komunĂ«s sĂ« Ulqinit?
Tags: , ,

Më 28.02.2013 në Kuvendin e Komunës së Ulqinit
TĂ« nderuar ZotĂ«rinj,   Siç jeni nĂ« dijeni, Qeveria e Malit tĂ« Zi ka krijuar njĂ« draft tĂ« Ligjit tĂ« tĂ« Mirave detare, i cili duhet tĂ« adresohet Parlamentit tĂ« Malit tĂ« Zi pĂ«r miratim. Ministria e Zhvillimit tĂ« QĂ«ndrueshĂ«m dhe Turizmit ka formuar njĂ« grup punues I cili pĂ«rfshinĂ« edhe njĂ« pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit i autorizuar tĂ« dorĂ«zoj amendamentet, pĂ«rpara paraqitjes tĂ« propozimit nĂ« Kuvend. NĂ« mĂ«nyrĂ« qĂ« tĂ« harmonizojmĂ« qĂ«ndrimet, nĂ« pĂ«rputhje me konkluzionet e Kuvendit tĂ« KomunĂ«s sĂ«... Vazhdo

February 27, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on MĂ« 28.02.2013 nĂ« Kuvendin e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit
Tags:

Cungu priti drejtorin e inspeksionit të punës z. Aleksander Moshtrokoll
Kryetari Cungu pritin nĂ« takim drejtorin e drejtorisĂ« sĂ« inspeksionit tĂ« punĂ«s z. Aleksander Moshtrokoll Duke qenĂ« qĂ« Komuna e Ulqinit gjendet nĂ« njĂ« fazĂ« shumĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« krijimit tĂ« parakushteve pĂ«r fillimin e disa projekteve zhvillimore, Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu ftoi nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«suesit e DrejtorisĂ« sĂ« inpeksionit tĂ« punĂ«s pĂ«r tĂ« diskutuar lidhur me eleminimin e barierave qĂ« mund tĂ« hasen gjatĂ« kĂ«saj kohe. Çeshtjet e diskutuara nĂ« kĂ«tĂ« takim pĂ«rfshin fusha tĂ« ndryshme si... Vazhdo

February 23, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Cungu priti drejtorin e inspeksionit tĂ« punĂ«s z. Aleksander Moshtrokoll
Tags: ,

Cungu takon pĂ«rfaqĂ«suesit e OJQ “ShfrytĂ«zuesit e Plazheve tĂ« Plazhit tĂ« Madh” Ulqin
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu u takua me pĂ«rfaqĂ«suesit e OJQ “ShfrytĂ«zuesit e Plazheve tĂ« Plazhit tĂ« Madh” Ulqin Si vazhdim i bisedimeve dhe konsultimeve lidhur me problemet me tĂ« cilat hasen qiramarrĂ«sit i plazheve nĂ« Ulqin, sot Ă«shtĂ« mbajtur edhe njĂ« takim nĂ« mes Kryetarit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu, pĂ«rfaqĂ«suesve tĂ« OJQ “ShfrytĂ«zuesit e Plazheve tĂ« Plazhit tĂ« Madh” Ulqin dhe NP Komunale. NĂ« takim janĂ« konkretizuar aktivitetet me rastin e pĂ«rgatitjes sĂ« sezonit turistik dhe... Vazhdo

February 19, 2013  :: ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Comments Off on Cungu takon pĂ«rfaqĂ«suesit e OJQ “ShfrytĂ«zuesit e Plazheve tĂ« Plazhit tĂ« Madh” Ulqin
Tags: , ,

Kryetari Cungu nĂ«nshkraun Kontrat pĂ«r “Parkingun e Stacionit tĂ« vjetĂ«r tĂ« autobusĂ«ve”
NĂ«nshkruhet Kontrata pĂ«r dhĂ«nien nĂ« shfrytĂ«zim tĂ« patundshmĂ«risĂ« “HapĂ«sira e parkingut te Stacioni i vjetĂ«r i autobusĂ«ve” NĂ« pajtim me dispozitat e Vendimit tĂ« Kuvendit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit pĂ«r dhĂ«nien nĂ« shfrytĂ«zim tĂ« patundshmĂ«risĂ« pa kompensim BashkĂ«sisĂ« Islame Ulqin, sot Ă«shtĂ« nĂ«nshkruar Kontrata pĂ«r dhĂ«nien nĂ« shfrytĂ«zim tĂ« patundshmĂ«risĂ« “HapĂ«sira e parkingut te Stacioni i vjetĂ«r i autobusĂ«ve”. KontratĂ«n e kanĂ« nĂ«nshkruar Kryetari Cungu dhe nĂ«nkryetari i BashkĂ«sisĂ« Islame... Vazhdo
Kryetari Cungu reagon ndaj deklaratës së djeshme të Këshillit për kthimin e Ullishtës në Valdanos
Kryetari Cungu reagon ndaj paraqitjes sĂ« djeshme tĂ« KĂ«shillit pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s nĂ« Valdanos Kryetari Cungu reagon ndaj paraqitjes sĂ« djeshme tĂ« KĂ«shillit pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s nĂ« Valdanos dhe i rejtohet mediave me dekaratĂ«n nĂ« vijim: TĂ« nderuar qytetarĂ«, E ndjej si obligim qĂ« si Kryetar i KomunĂ«s tĂ« reagoj nĂ« paraqitjen e djeshme tĂ« KĂ«shillit pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s nĂ« Valdanos, me tĂ« cilin shprehĂ«n pakĂ«naqĂ«si ndĂ«r tĂ« tjera edhe ndaj KomunĂ«s sĂ« Ulqinit lidhur me kĂ«tĂ« çështje. SĂ« pari dĂ«shiroj... Vazhdo
Neser Kryetari Cungu takon Princin Nikolla Petroviq dhe te tjeret
Te nderuar, Neser me 07.02.2013 ne 13h ne kabinetin e Kryetarit te Ulqinit Nazif Cungu do te jene ne takim Princi Nikolla Petroviqi, Tanja Turuquin Spicanoviq, nenkryetarja e Fondacionit Pertroviq si dhe Milica Perishiq, sekretar i fondacionit. Pas takimit planifikohet deklarate per media. Ju ftojme te jeni prezent. Postovani, Sutra 07.02.2013 u 13 h ce u kabinetu Predsjednika Opstine Ulcinj Nazifa Cungu biti na sastanku Princ Nikole Petrović, Tanja Turquin Spicanovic, potpredsjednica Fondacije Petrovic i Milica Perisic, poslovni sekretar... Vazhdo
Cungu takon Ministrin e punës dhe përkujdesjes sociale Predrag Boshkoviq
Kryetari Cungu takoi Ministrin e punĂ«s dhe pĂ«rkujdesjes sociale Predrag Boshkoviq Me datĂ«n 23. 01. 2013, Ministri i punĂ«s dhe pĂ«rkujdesjes sociale, Predrag Boshkoviq ishte pĂ«r njĂ« vizitĂ« pune nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit. GjatĂ« kĂ«saj vizite mĂ« sĂ« shumti Ă«shtĂ« bĂ«rĂ« fjalĂ« pĂ«r problemet sociale dhe punĂ«simin e popullatĂ«s sĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit ku Ă«shtĂ« pĂ«rmendur qĂ« pĂ«rparĂ«si duhen tĂ« kenĂ« shtetasit e Malit tĂ« Zi dhe qĂ« duhet tĂ« nxitet arsimimi i kuadrove, tĂ« cilĂ«t i mungojnĂ« KomunĂ«s sonĂ«. ËshtĂ« pĂ«rmendur... Vazhdo
USAID-i, modernizon zyrat e Byrosë qytetare  në Komunën e Ulqinit + Foto
Mbasi u nĂ«nshkrua Memorandumi i mirĂ«kuptimit ndĂ«rmjet KomunĂ«s sĂ« Ulqinit,dhe  Zyres sĂ« USAID-it (AgjensisĂ« amerikane pĂ«r zhvillim ndĂ«rkombĂ«tar nĂ« Mal tĂ« Zi) dhe Programit pĂ«r administrim efikas nĂ« Mal tĂ« Zi, me çrast shĂ«nohet fillimi i bashkĂ«punimit. Memorandumin e mirĂ«kuptimit qĂ« e nĂ«nshkruan, Z. Jakup Murati, Kryeadministrator i administratĂ«s lokale nĂ« Ulqin, Z. Timothou Donnay, shef i zyres sĂ« USAID-it nĂ« Mal tĂ« Zi dhe Z. Marc Lassman, shef i pĂ«rfaqĂ«sisĂ« East West Management Institute i cili me mjete tĂ«... Vazhdo

January 19, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on USAID-i, modernizon zyrat e ByrosĂ« qytetare nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit + Foto
Tags: , ,

Fillon rikonstruksioni i rruges KatĂ«rkollĂ« – KrythĂ«
Drejtorija pĂ«r Komunikacion nĂ« bashkĂ«punim me KomunĂ«n e Ulqinit nĂ«pĂ«rmjet kontraktuesit Bemax d.o.o. PodgoricĂ«, do tĂ« fillojnĂ« rikonstruktimin e rrugĂ«s magjistrale M-2.4 Ulqin – SukobinĂ«, aksin rrugor UdhĂ«kryqi Ostros – KrythĂ«. Kjo Ă«shtĂ« faza e dytĂ« e rikonstruktimit tĂ« rrugĂ«s Ulqin-SukobinĂ«, qĂ« pĂ«rbĂ«n njĂ«ren nga arteriet kryesore rrugore jo veç pĂ«r qytetin e Ulqinit, por pĂ«r tĂ« gjithĂ« Malin e Zi. Kjo fazĂ« parashihet tĂ« pĂ«rfundojĂ« para kĂ«saj sezone turistike. Faza e tretĂ« e rikonstruktimit tĂ« kĂ«saj... Vazhdo

January 15, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Fillon rikonstruksioni i rruges KatĂ«rkollĂ« – KrythĂ«
Tags: , ,

Page 1 of 1112345...10...Last »