komuna e ulqinit

Sportistët e vitit 2012 në komunën e Ulqinit + Foto
Komuna e Ulqinit ka ndarĂ« shpĂ«rblime pĂ«r sportistet mĂ« tĂ« dalluar tĂ« qytetit tonĂ« NĂ«n organizimin e Sekretariatit pĂ«r AdministratĂ«, dispozita, kuadro dhe veprimtari shoqĂ«rore, nĂ« sallĂ«n e Kuvendit komunal, u organizua ceremonia e ndarjes sĂ« çmimeve pĂ«r sportistĂ«t dhe klubet sportive tĂ« komunĂ«s sĂ« Ulqinit. Çmimet u ndanĂ« pĂ«r sportistin mĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« vitit, klubin mĂ« i mirĂ« nĂ« sportet individuale, klubin mĂ« tĂ« mirĂ« nĂ« sportet kolektive si dhe sportistin mĂ« me perspektivĂ« nĂ« komunĂ«n e Ulqinit pĂ«r vitin... Vazhdo
Raporti financiar për realizimin e buxhetit 2012 në Komunen e Ulqinit nga Mr. Agron Ibrahimi
Viti 2012: Rritem realizimin e buxhetit dhe zvogluam evazionin fiskal Realizimi i Buxhetit pĂ«r vitin 2012 nĂ« bazĂ« tĂ« Vendimit mbi ndryshimin e Vendimit tĂ« Buxhetit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Ă«shtĂ« realizuar pothuajse nĂ« pĂ«rmasa 100%. Realizimi i tĂ« hyrave vetanake nĂ« krahasim me vitin 2011 ishte 25% mĂ« i madh çka Ă«shtĂ« fillimi i suksesshem i mĂ«nyrĂ«s sĂ« vjeljeve tĂ« taksave komunave dhe tatimeve ku pĂ«rgjegjĂ«se Ă«shtĂ« vetĂ« komuna. VlenĂ« tĂ« pĂ«rmendet se pikat buxhetore Tatimet u realizuan nĂ« pĂ«rmasĂ« 101,12% posaçarishtĂ«... Vazhdo

January 8, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sabri Salaj Magjistër i Politikës Ndërkombëtare dhe i Diplomacisë
MbrĂ«mĂ« me datĂ«n 15.12.2012, nĂ« Amfiteatrin e Kolegjit Universitar Victory,ka mbrojtur TemĂ«n e MagjistraturĂ«s me titull: DIPLOMACIA DHE ZGJIDHJA E ÇËSHTJES SE ULQINIT dhe ka fituar gradĂ«n shkencore: MagjistĂ«r i PolitikĂ«s NdĂ«rkombĂ«tare dhe i DiplomacisĂ« TĂ« gjithĂ« tĂ« pranishmit i falenderoj pĂ«r prezencĂ«n e tyre, njĂ«herit i falenderoj shumĂ« edhe komisionin: Prof.dr. Martin Berishaj – Kryetar i Komisionit Prof.dr.Fehmi Pushkolli– Mentor Prof.dr.Habib Hashani –AnĂ«tar i Komisionit Sabri Salaj Facebook  Vazhdo

December 16, 2012  :: KulturĂ« / Kultura :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Në Ulqin dhuna ndaj grave në rritje
Qasje mĂ« serioze ndaj problemit tĂ« dhunĂ«s nĂ« familje Me 27 korrik tĂ« vitit 2010 Ă«shtĂ« sjellur ligji pĂ«r mbrojtjen nga dhuna nĂ« familje ,I cili ka hyrĂ« nĂ« fuqi nĂ« gusht tĂ« vitit 2010.Karakteristika e tij Ă«shtĂ« parandalimi dhe lufta kundĂ«r dhunĂ«s familjare. Pa dyshim qĂ« sjellja e ligjit ka ngritur dukshĂ«m ndĂ«rgjegjĂ«simin dhe vetĂ«dinjesim e femrave pĂ«r tĂ« paraqitur dhunĂ«n,dhe pĂ«r tĂ« luftuar tĂ« dalĂ« nga situate nĂ« tĂ« cilĂ«n shumica e grave kanĂ« qĂ«ndruar kohĂ« tĂ« gjatĂ«. Statistikat qĂ« posedon “SOS telefoni... Vazhdo

December 8, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on NĂ« Ulqin dhuna ndaj grave nĂ« rritje
Tags: , , , , ,

Nishani dekoron MalĂ«sinĂ« e Madhe,merrnin pjesĂ« deputetet shqiptarĂ« tĂ« Kuvendit tĂ« Malit tĂ« Zi – Video
NĂ« prag tĂ« 100 vjetorit te shpalljes sĂ« PavarĂ«sisĂ« sĂ« vendit, nĂ« njĂ« aktivitet artistik pĂ«rkujtimor tĂ« zhvilluar nĂ« teatrin “Migjeni” tĂ« ShkodrĂ«s, Presidenti i Republikes Bujar Nishani nderoi MalĂ«sinĂ« e Madhe me titullin e lartĂ« “Nderi i Kombit”. NĂ« aktivitetin “Ku e muer emrin MalĂ«sia e Madhe” merrnin pjesĂ« artistĂ« tĂ« zonĂ«s sĂ« MalĂ«sisĂ« nĂ« dy anĂ«t e kufirit . Presidenti Nishani beri njĂ« pĂ«rmbledhje tĂ« kontributit tĂ« madh  tĂ« krahinĂ«s sĂ« MalĂ«sisĂ« sĂ« Madhe jo vetĂ«m... Vazhdo

December 1, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Krijohet Kuvendi Kombëtar i Njësive Vendore Shqiptare + Foto
Krahas ngritjes sĂ« flamurit nĂ« TiranĂ«, nga sot 26 nĂ«ntori do tĂ« kujtohet edhe si dita e vendimit pĂ«r krijimin e Kuvendit KombĂ«tar tĂ« NjĂ«sive Vendore Shqiptare. Krijimi i kuvendit u formalizua sot me miratimin e tĂ« zgjedhurve vendorĂ« nga ShqipĂ«ria, Kosova, Maqedonia, Mali i zi e Presheva. “Uroj qĂ« kjo datĂ« e rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r qytetin e TiranĂ«s, tĂ« kthehet nĂ« njĂ« datĂ« pĂ«r t’u mbajtur mend edhe pĂ«r qytetarĂ«t qĂ« ne pĂ«rfaqĂ«sojmĂ« sot rreth kĂ«saj tavoline, duke i dhĂ«nĂ« sot aprovimin formal njĂ« prej iniciativave... Vazhdo

December 1, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Krijohet Kuvendi KombĂ«tar i NjĂ«sive Vendore Shqiptare + Foto
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cungu: Kjo shqiponjĂ« ka fluturuar dhe do tĂ« fluturojĂ« edhe nĂ« Ulqin – Video
NĂ« TiranĂ« u inauguruar sot Memoriali i ShqiponjĂ«s, simbolit tĂ« shqiptarĂ«ve, njĂ« projekt i financuar nga biznesmeni dhe veprimtari Lazim Destani. NĂ« ceremoninĂ« e pĂ«rurimit tĂ« kĂ«saj vepre morĂ«n pjesĂ« kryeministri i ShqipĂ«risĂ« Sali Berisha, 13 kryetarĂ« tĂ« komunave nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e PreshevĂ«s, mes tyre kryetari i PrishtinĂ«s, TetovĂ«s, PreshevĂ«s, Gostivarit, StrugĂ«s, GjakovĂ«s, Prizrenit, MitrovicĂ«s, Ulqinit, etj. Memoriali i ShqiponjĂ«s u vendos nĂ« zonĂ«n e quajtur, rrethrrotullimi i DoganĂ«s,... Vazhdo

December 1, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Komente (3)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nazif Cungu priti dy protagonistĂ«t e maratonĂ«s Ulqin-ShkodĂ«r + Foto – Video
Kryetari Cungu priti dy protagonistĂ«t e maratonĂ«s Ulqin-ShkodĂ«r Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit z.Nazif Cungu prit sot nĂ« zyren e tij Esat Aloshin dhe MustafĂ« Berkanin tĂ« cilĂ«t pĂ«r nderĂ« tĂ« 28 NĂ«ntorit, DitĂ«s sĂ« Flamurit dhe 100 vjetorit tĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« ShqipĂ«risĂ«, bĂ«nĂ« vrapin maratonĂ«n prej 45km Ulqin – ShkodĂ«r. Kryetari Cungu duke falenderuar kĂ«to dy protagonist u shpreh se ky akt ‘mbinjerĂ«zor’ shprehu mĂ« sĂ« miri lidhjen e qytetit tonĂ« -Ulqinit me Shkodren. Aloshi dhe Berkani falenderuan kryetarin Cungu... Vazhdo

November 30, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

U nënshkrua Memorandumi i mirëkuptimit të Komunës së Ulqinit dhe Zyres së USAID-it
Ulqin, 28.11.2012 KumtesĂ« pĂ«r opinion, lidhur me nĂ«nshkrimin e Memorandumit tĂ« mirĂ«kuptimit ndĂ«rmjet KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Zyres sĂ« USAID-it nĂ« Mal tĂ« Zi dhe Programit tĂ« administrimit efikas nĂ« Mal tĂ« Zi Sot, nĂ« hapĂ«sirat e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit u nĂ«nshkrua Memorandumi i mirĂ«kuptimit ndĂ«rmjet KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Zyres sĂ« USAID-it (AgjensisĂ« amerikane pĂ«r zhvillim ndĂ«rkombĂ«tar nĂ« Mal tĂ« Zi) dhe Programit pĂ«r administrim efikas nĂ« Mal tĂ« Zi, me çrast shĂ«nohet fillimi i bashkĂ«punimit. Memorandumin e mirĂ«kuptimit... Vazhdo

November 28, 2012  :: Opinione :: Comments Off on U nĂ«nshkrua Memorandumi i mirĂ«kuptimit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit dhe Zyres sĂ« USAID-it
Tags:

Cungu takon pĂ«rfaqĂ«sues nga ShqipĂ«ria,lidhur me projektin”BashkĂ« pĂ«r njĂ« mjedis mĂ« tĂ« mirĂ«”
Kryetari Cungu priti nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«sues nga ShqipĂ«ria lidhur me mundĂ«sinĂ« e bashkĂ«punimit nĂ« projektin “BashkĂ« pĂ«r njĂ« mjedis mĂ« tĂ« mirĂ«” Sot Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«tor priti nĂ« takim, deputetin nĂ« Parlamentin e ShqipĂ«ris GjekĂ« Uldedaj, Kryetarin e KomunĂ«s sĂ« Bushatit Zef Hila, kordinatoren nĂ« projekte nga COSPE Rozeta Gradeci dhe Kryetarin e BashkisĂ« sĂ« Vau Dejes Gjon Marku. NĂ« takim u bisedua pĂ«r mundĂ«sinĂ« e bashkĂ«punimit tĂ« dy vendeve nĂ« projektin “BashkĂ«... Vazhdo

November 5, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Cungu takon pĂ«rfaqĂ«sues nga ShqipĂ«ria,lidhur me projektin”BashkĂ« pĂ«r njĂ« mjedis mĂ« tĂ« mirĂ«”
Tags: ,

Page 2 of 1112345...10...Last »