komuna ulqinit

Komuna Ulqinit nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit për ,, Parkun Publik ,, në qytezën e Katërkollës
NĂ« kabinetit e Kryetarit tĂ« KomunĂ«s Nazif Cungu ku ishin tĂ« pranishĂ«m pĂ«rfaqesuesit e diasporĂ«s nga Shoqata Shqiptaro -Amerikane Ana e Malit nĂ« New York z. Ismet Kurti dhe Albert Salaj, pĂ«rfaqĂ«suesit e BL. KatĂ«rkollĂ« Sabri Salaj dhe Safet Taipi, Kryetari i BKA-sĂ« Kabil Kurti dhe pĂ«rfaqĂ«suesi i KF. Ana e Malit Kabil Hoxha u nĂ«nshkrua memorandumi i bashkĂ«punimit ndĂ«rmjet KomunĂ«s sĂ« Ulqinit dhe diasporĂ«s pĂ«r ndĂ«rtimin e ,, Parkut Publik ,, nĂ« tĂ« cilĂ«n parashihen ndĂ«rtimin i terenit pĂ«r futboll tĂ« vogĂ«l , terenin... Vazhdo

September 1, 2016  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on Komuna Ulqinit nĂ«nshkruan memorandumin e bashkĂ«punimit pĂ«r ,, Parkun Publik ,, nĂ« qytezĂ«n e KatĂ«rkollĂ«s
Tags: , , ,

Kryetari Cungu takon shefin e zyrës së Bankës Europiane z.Giulio Moreno
Kryetari Cungu Ă«shtĂ« takuar me shefin e BankĂ«s Europiane pĂ«r rindĂ«rtim dhe zhvillim nĂ« PodgoricĂ« Giulio Morenin Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu Ă«shtĂ« takuar me shefin e zyrĂ«s sĂ« BankĂ«s Europiane pĂ«r rindĂ«rtim dhe zhvillim nĂ« PodgoricĂ« Giulio Morenin me bashkĂ«punĂ«torĂ«. Zotori Moreno e ka njoftuar kryetarin pĂ«r aktivitetet qĂ« EBRD kryen nĂ« Mal tĂ« Zi, planet pĂ«r investimet e ardhshme dhe kreditimet, si dhe pĂ«r fushat dhe kushtet me tĂ« cilĂ«t EBRD mund tĂ« aprovojĂ« kreditĂ«. BashkĂ«biseduesit ishin tĂ«... Vazhdo

January 30, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Kryetari Cungu takon shefin e zyrĂ«s sĂ« BankĂ«s Europiane z.Giulio Moreno
Tags: , ,

Kryetari Cungu takon përfaqësuesit e kompanisë Gjermane Dahlem
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«torĂ« e tij, u takua me pĂ«rfaqĂ«suesit e kompanisĂ« Gjermane Dahlem Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«torĂ« e tij, u takua me pĂ«rfaqĂ«suesit e kompanisĂ« Gjermane Dahlem, e cili Ă«shtĂ« duke kryer studim e fizibiliteti pĂ«r projektin e furnizimit me ujĂ« dhe trajtimin e kanalizimeve nĂ« komunĂ«n e Ulqinit, projekt ky i financuar nga KFW Banka. PrĂ«faqĂ«suesit e kĂ«saj kopanije njoftuan tĂ« pranishmit me hapat e ndĂ«rmarra si dhe me planin e mĂ«tutjeshem... Vazhdo

January 18, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija :: Komente (1)
Tags: ,

Nesër Konferenca për shtyp e kryetarit Cungu
Ju ftojmĂ« qĂ« tĂ« premten, mĂ« datĂ« 28 dhjetor 2012, nĂ« ora 10:30, tĂ« merrni pjesĂ« nĂ« konferencen pĂ«r shtyp tĂ« organizuar nga kryetari i komunĂ«s sĂ« Ulqinit lidhur me arritje mĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r vitin 2012. OpĆĄtina Ulcinj / Komuna e Ulqinit Tel: +382 30 412 050 Fax: +382 30 412 413 Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE  Vazhdo

December 27, 2012  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on NesĂ«r Konferenca pĂ«r shtyp e kryetarit Cungu
Tags: , ,

Cungu takohet me Shoqatën për kthimin e Ullishtës së Ulqinit dhe Shoqatës së ullishtarëve
Takimi me pĂ«rfaqĂ«suesit e ShoqatĂ«s pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s sĂ« Ulqinit dhe pĂ«rfaqĂ«suesit e ShoqatĂ«s sĂ« ullishtarĂ«ve Sot Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu ka pasur njĂ« takim me pĂ«rfaqĂ«suesit e ShoqatĂ«s pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s sĂ« Ulqinit dhe pĂ«rfaqĂ«suesit e ShoqatĂ«s sĂ« ullishtarĂ«ve, me rastin e fillimit tĂ« bisedimeve me MinistrinĂ« e bujqĂ«sisĂ« pĂ«r ullishtĂ«n e Valdanosit. Pas njĂ« sĂ«rĂ« bisedimesh me ministritĂ« pĂ«rkatĂ«se, nga Komuna e Ulqinit Ă«shtĂ« dĂ«rguar kĂ«rkesa ndaj MinistrisĂ« sĂ« bujqĂ«sisĂ«... Vazhdo
NĂ« Ulqin mbahet takimi rajonal tĂ« projektit „M2RES”
Mbahet takimi rajonal ne kuadĂ«r tĂ« projektit „M2RES” NĂ« KomunĂ«n e Ulqinit u mbajt sot takimi rajonal ne kuadĂ«r tĂ« projektit „M2RES” i finansuar nga Bashkimi Europian. NĂ« ketĂ« takim u prezantuan tre studime tĂ« ndryshme mbi mundĂ«sinĂ« e shfyrtĂ«zimit tĂ« energjisĂ« tĂ« rinvoushme nĂ« Mal tĂ« Zi, me fokus nĂ« zonĂ«n bregdetare. KĂ«to studime u hartuan nga ekspertĂ« lokal bashkĂ« me ekspertĂ« ndĂ«rkombetar. NĂ« takim ishin tĂ« pranishĂ«m projekt menaxherĂ«t e komunĂ«s, ekspertĂ« lokal dhe ekspertĂ« tĂ« ndryshĂ«m nga... Vazhdo

October 6, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on NĂ« Ulqin mbahet takimi rajonal tĂ« projektit „M2RES”
Tags: , , ,

PĂ«rfaqĂ«sues tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit u takuan me drejtorin e organizates qeveritare turke pĂ«r bashkĂ«punim dhe zhvillim z.Birol Çetin
PĂ«rfaqĂ«sues tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Sekretari i Sekretariatit pĂ«r çeshtje komunale Avdulla Dervishi dhe Sekretari i Sekretariatit pĂ«r ekonomi dhe zhvillim Valdet Axhemi takuan nĂ« PogoricĂ« drejtorin e organizatĂ«s qeveritare turke pĂ«r bashkpunim dhe zhvillim z. Birol Çetin. Qellimi i kĂ«tij takimi ishte planifikimi i projekteve pĂ«r investime nĂ« komunen e Ulqinit pĂ«r periudhen e ardhshme siç janĂ«: projekti pĂ«r kalldramimin e KalasĂ« sĂ« Ulqinit i cili sipas projektit ideor kap vleren rreth 650.000euro, projekti pĂ«r zĂ«rimin... Vazhdo

October 3, 2012  :: Bota :: Comments Off on PĂ«rfaqĂ«sues tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit u takuan me drejtorin e organizates qeveritare turke pĂ«r bashkĂ«punim dhe zhvillim z.Birol Çetin
Tags: ,

Komuna e Ulqinit: Telegram ngushllimi
Familjes sĂ« tĂ« ndjerit ArbĂ«n Xhaferi,   Telengram ngushĂ«llimi Me hidhĂ«rim tĂ« thellĂ« morĂ«m lajmin e ndarjes sĂ« parakohshme nga jeta tĂ« veprimtarit tonĂ«, ArbĂ«n Xhaferi. ArbĂ«ni do tĂ« mbahet mend gjatĂ« si njĂ« nga politikanĂ«t, intelektualĂ«t dhe mendimtarĂ«t mĂ« tĂ« ndritur tĂ« qytetĂ«rimit tonĂ« i cili ndĂ«r tĂ« tjera dha njĂ« kontribut tĂ« veçant nĂ« avansimin e mendimit politik shqiptar. Ndarja e tij nga jeta, Ă«shtĂ« humbje e madhe pĂ«r tĂ« gjithĂ« ne, por puna dhe veprimtaria e tij do tĂ« mbetet e pĂ«rjetshme nĂ«... Vazhdo

August 18, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Komuna e Ulqinit: Telegram ngushllimi
Tags:

Kryetari Cungu priti përfaqësues të UNDP-is  Mali i Zi
Kryetari Cungu priti nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« zyres sĂ« parandalimit tĂ« fatkeqĂ«sive – UNDP Mali i Zi NĂ«n organizimin e zyres sĂ« UNDP-sĂ«,kryetari i komunĂ«s sĂ« Ulqinit z.Nazif Cungu priti nĂ« takim njĂ« grup tĂ« gjĂ«rĂ« tĂ« ekpertĂ«ve nga Europa Lindore dhe Azia tĂ« cilĂ«t diskutuan nĂ« lidhje me vlersimin dhe parandalimin e krizave dhe fatkeqĂ«sive natyrore. Kryetari Cungu i njoftoi ato me gjendjen reale nĂ« komunĂ«n e Ulqinit ku theksoi problematiken e pĂ«rmbytjeve qĂ« ndodhin nĂ« zonen pranĂ« lumit Buna ku gjatĂ« prurjeve... Vazhdo

June 7, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Kryetari Cungu priti pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« UNDP-is Mali i Zi
Tags: , , , , ,

Komuna e Ulqinit vazhdon bashkëpunimin me Agjencine turke për zhvillim TIKA
Komuna e Ulqinit vazhdon bashkĂ«punimin e sukseshem me Agjencine turke pĂ«r zhvillim TIKA   NĂ« Komunen e Ulqinit qĂ«ndruan nĂ« njĂ« vizitĂ« tre ditore dy ekspertĂ« tĂ« ullishtarise,ardhja e tĂ« cilĂ«ve u mundesua nga Agjensia turke pĂ«r zhvillim Tika me seli nĂ« PodgoricĂ«. Ata bĂ«nĂ« prezantime dhe ligjĂ«rata tĂ« ndryshme pĂ«r ullishtaret e Ulqint , ndĂ«rkohĂ«, sot do tĂ« bĂ«het ndarja e najlonit,familjeve tĂ« cilat pĂ«suan dĂ«me nĂ« serat e tyre gjatĂ« kĂ«tij fillim viti,donacion i Agjensia turke pĂ«r zhvillim – Tika Perfaqesuesit... Vazhdo

May 16, 2012  :: Politika :: Comments Off on Komuna e Ulqinit vazhdon bashkĂ«punimin me Agjencine turke pĂ«r zhvillim TIKA
Tags: , ,

Page 1 of 3123