komuna ulqinit

Marrëveshja për themelimin e Këshillit social të Ulqinit
Është mbajtur në Ulqin mbledhja e VII – të e rregullt e Këshillit social të Malit të Zi, të cilën e ka kryesuar ministri i punës dhe përkujdesjes sociale dhe Kryetari i këshillit dr Suad Numanoviq. Në mbledhje ka marrë pjesë edhe Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, i cili i ka njoftuar të pranishmit me situatën social ekonomike në atë komunë. Ai ka theksuar se në Ulqin në periudhën e kaluar është shënuar progres, sepse 6 muajt e fundit janë miratuar 16 dokumente urbanistike – planifikuese. Së shpejti... Vazhdo

May 14, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Marrëveshja për themelimin e Këshillit social të Ulqinit
Tags: , ,

Komuna e Ulqinit ka zvogluar shpenzimet dhe ka rritur të ardhurat
Në kuader të forcimit të bashkpunimit në mes të Ministrisë së Financave dhe vetqeverisjes lokale, Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu u takuar me ministrin e Financave dr.Milorad Katniq dhe ndihmësin e tij Boris Bushkoviq. Në këtë takim u analizua gjendja financiare e komunës së Ulqinit dhe u konstatua se në raport me të njëjten periudhë të vitit të kaluar,këtë vit janë zvogluar ndjeshem shpenzimet dhe janë rrituar të ardhurat në buxhetin e Komunës. Bashkarisht u ra dakord që duhet vazhduar edhe më... Vazhdo

May 5, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Komuna e Ulqinit ka zvogluar shpenzimet dhe ka rritur të ardhurat
Tags: ,

Cungu: “Të angazhohemi që fëmijët të shoqërohen sa më shumë”
Normalisht që edhe një numër i madh i shqiptarëve prej të gjitha trevave kalojnë pushimet në Komunën e Ulqinit, do të kemi rast ti njoftojmë edhe me disa aktivitete që i bëjmë kohën e fundit, dhe nëpërmes këtyre të përcjellim mesazhin tonë dhe ti ftojmë përsëri dhe në numër më të madh që të gjithë shqiptarët të kalojnë pushimet në Komunën e Ulqinit. Intervistoi Shaban SINANI Ditë më parë një delegacion e Turneut mbarëkombëtar ët futbollit për fëmijë në përbërje ideatori Naim Kërçuku,... Vazhdo

March 29, 2012  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Cungu: “Të angazhohemi që fëmijët të shoqërohen sa më shumë”
Tags: , ,

Komuna e Ulqinit  merr pjesë në Panairin “Unë konsumoj prodhime shqiptare” në Tiranë – Video
Basha: Panairi, mundësi për promovimin e produkteve shqiptare dhe për nxitjen e punësimit Është çelur sot në Tiranë panairi i 100 produkteve shqiptare nga 100 kompani kombëtareme sloganin “Unë konsumoj prodhime shqiptare”. Javët e biznesit kombëtar nisën sot rrugëtimin e tyre nga Tirana për të vijuar më pas në Prishtinë, Maqedoni, Preshevë e Mal të Zi.  100 biznese kombëtare do të promovojnë 100 produkte për 100 ditë në 100 vjetorin e Pavarësisë. Panairi i hapur sot në rrugën “Murat Toptani” ka... Vazhdo

March 15, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Komuna e Ulqinit merr pjesë në Panairin “Unë konsumoj prodhime shqiptare” në Tiranë – Video
Tags: , , , , , ,

Konference per media e kryetarit të Komunës së Ulqinit
Konference per media Me Vendimin numër 01–613/1–12 të datës 17. 02. 2012, duke proceduar sipas kërkesës së pronarit të objektit të rrezikuar, e në bazë të Ligjit për mbrojtje dhe shpëtim (Fl. zyr. MZ” nr. 13/07, 5/208 dhe 32/2011, si dhe përfundimeve të kolegjiumit profesional të Kryetarit të Komunës të datës 16. 02. 2012 i është lejuar Rexha Ibrahimit që në parcelën kadastrave 1111 KK Ulqin, në afërsi të restorantit “Alfa”, të rregullojë dheun e rrëshqitshëm që ka ardhur si pasojë... Vazhdo
Komuna Ulqinit ndihmon komunat më të goditura ne veri të Mali të Zi
Masat në zbutjen e dëmeve të shkaktuara nga Moti i keq Në qëllim të zbutjes së dëmeve të shkaktuara nga moti i keq, Kryetari i Komunës së Ulqinit ka pru sot vendim që ti ndihmohet me shumë nga 5000 euro komunat më të goditura ne veri të Mali të Zi. Me kërkesë të Komunës së Ulqinit për marrjen e masave urgjente në përfundimin e sanimit të bentit në Bunë, Shtabi i qeverisë për koordinimi për Menaxhimin e Emergjencave, në mbledhjen e mbajtur më 15 shkurt 2012, dha urdhrin që Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit... Vazhdo
Thirrje publike RTV Ulqini
Në pajtim me neni 24 të Ligjit për mediumet elektronike (“Fl. zyr. MZ”, nr. 46/10) si dhe në bazë të nenit 29 të Vendimit për themelimin e shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar transmetuesi lokal publik “Radio televizioni i Ulqinit” (“Fl. zyr. MZ, nr. 38/2011 – dispozitat e komunës) drejtoj THIRRJE PUBLIKE – Qendrës për Kulturë – 1 përfaqësues – IP Qendrës shkollore “Vëllazërim – Bashkim”, Shkollës së muzikës dhe gjimnazit “Drita” – 1 përfaqësues, –... Vazhdo

February 4, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Thirrje publike RTV Ulqini
Tags: , ,

Shërbimi për informin i Kryetarit të Komunës së Ulqinit njofton
Shërbimi për informin i Kryetarit të Komunës së Ulqinit njofton opinion e gjerë që Komuna i është drejtuar zyrtarisht Prokurorit Suprem Shtetërorë të Malit të Zi respektivisht Departamentit për eleminimin e  krimit të organizuar, terrorizem dhe krime të luftës në Podgoricë që të hapë procedurën në bazë të padisë penale  të ngritur nga kryetari i Komunës së Ulqinit ndaj zyrtarëve të Sekretariatit për mbrojtjen e pasurisë të Komunës së Ulqinit dhe personit përgjegjës të shërbimit të arkivit të... Vazhdo

October 3, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shërbimi për informin i Kryetarit të Komunës së Ulqinit njofton
Tags: , ,

Reagim i Forcës në emër të prodhuesve bujqësor nga komuna e Ulqinit
Në emër të prodhuesve bujqësor të komunës së Ulqinit i bëjme apel Ministris së Bujqesis dhe Zhvillimit rural që të veprojë në menyrë sa me urgjente për të ju ofruar ndihese  prodhuesve bujqësor në grumbullimin dhe plasimin e prodhimeve bujqësore sezonale të cilat për shkak  mungesës së tregut, mos egzistimi mundësive për eksport, çmimet tëjet të ulëta, si dhe temperaturave momentale shum të larta, shum nga prodhimet bujqësore sezonale po degradohen. I bejme thirje qeverisë që përmes ministrisë përkatëse... Vazhdo
Të ndihmojmë së bashku viktimat e përmbytjes në Anë të Malit
Shoqata Shqiptaro Amerikane Ana e Malit në New York organizon mbledhjen e fondeve për të dëmtuarit nga përmbytjet në Anë të Malit. Fatkeqësia natyrore që ka përfshirë Anën e Malit dhe zona të tjera në vend, është vendosur në qendër të vëmendjes së shqiptarëve të Amerikës, familjeve shqiptare në Amerikë, të komunitetit shqiptaro-amerikan. Këto ditë pas festave të 28 Nëntorit, shqetësimi i shqiptarëve të Amerikës është për t’u ardhur në ndihmë, e të jenë në mbështetjen e familjarëve të... Vazhdo

Page 2 of 3123