Konferenca e përbashkët e shtypit e Presidentëve të Shqipërisë

Video-Konferenca e përbashkët e shtypit e Presidentëve të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës
Vlorë: 24 qershor 2009 Në ditën e dytë të takimit informal në qytetin e Vlorës të organizuar nga Presidenti i Republikës, Prof Dr. Bamir Topi, Kryetarët e Shteteve të katër vendeve fqinjë në rajonin ballkanik, të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës zhvilluan bisedime në krye të delegacioneve respektive që i shoqëronin përgjatë kësaj veprimtarie. Në përfundim të tyre dhe të mbarë takimit, katër Presidentët dhanë një konferencë të përbashkët shtypi. Presidenti Topi: Përshëndetje! Përfaqësues... Vazhdo

June 24, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Video-Konferenca e përbashkët e shtypit e Presidentëve të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës
Tags: , , , , , , , , , , ,