Kosova Info

Ulqini me 17 tetor në zgjedhje lokale
Nga i dërguari special Besim TOSKA Ulqin, 1 tetor 2010 – Rreth tetëmbëdhjetë mijë qytetarë të Komunës së Ulqinit, thuajse qind për qind shqiptarë me 17 tetor do të zgjedhin të preferuarit e tyre komunal. Edhe pse zgjedhjet lokale u mbajtën me 23 maj të këtij viti, asnjëra nga partitë nuk arriti që të fitoi shumicën për formimin e pushtetit të Komunës së Ulqinit. Qytetarët do të zgjedhin 33 deputetë të Kuvendit Komunal të Ulqinit, ku edhe shumica do të marr në udhëheqje pushtetin komunal. Qytetarët e... Vazhdo
Ulqini përjetoi sezonin më të suksesshëm në tridhjetë vitet e fundit
Ulqin, 27 shtator 2010 – Edhe pse jemi në ditët e fundit të muajit shtator, numër i madh i turistëve nga vende të ndryshme po pushojnë në bregdetin e Ulqinit. Jo vetëm kryetari i Komunës së Ulqinit, por edhe përfaqësues të hoteleve, plazheve, bizneseve  dhe i njohësve të turizmit, këtë sezon turistike e vlerësojnë si njërën nga më të mirat në tridhjetë vjetët e fundit. Edhe sivjet top listës së turistëve i kanë prirë qytetarët nga Kosova, por dhe së  është parë se është rritur edh numri i turistëve... Vazhdo