kotori

Tokat dhe pronat në bregdet të Ulqinit,Budves,Kotorit deri në Herceg-Novi sa janë çmimet reale që ofrohen nga pronarët
Tokat dhe pronat në bregdet të Ulqinit,Budves,Kotorit deri në Herceg-Novi sa janë çmimet reale që ofrohen nga pronarët Bregdeti malazias dhe zonat turistike pranë tij janë kthyer sërish në tregun më të madh të shitblerjeve, ku si tokat, ashtu dhe pronat e gatshme (apartamente, lokale etj.) kanë hyrë në “bursën” malazeze dhe po kuotohen jo pak. Ky vit, sa u përket çmimeve të shitjeve të pronave të ndryshme të patundshme në zonat turistike, ka shënuar rekorde të reja.Në një material të publikuar zyrtarisht... Vazhdo

August 13, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija, Rajoni / Region :: Comments Off on Tokat dhe pronat në bregdet të Ulqinit,Budves,Kotorit deri në Herceg-Novi sa janë çmimet reale që ofrohen nga pronarët
Tags: , , , , ,

Autorrugët e Kroacisë shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi
Kosovarët simjet do ti përdorin Autorrugët e Kroacisë,kurse kjo do jet shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi në të gjitha domenet turistike Ishte hera e parë që kaloj përmes Kroacisë dhe shqetësimi kryesor ishte se si do të jetë gjendja e rrugëve atje. Bashkë me familjen time kemi udhëtuar shumë viteve të fundit, dhe deri tani i kemi rënë përmes Italisë duke marrë tragetin në Bari, për të hyrë në Mal të Zi (Tivar). Kjo puna e tragetit nuk është vetëm një shpenzim më shumë, por të humbet edhe... Vazhdo