Kryefamiljar

Arjoni : Buxheti i javës
05/04/09 12:15 Arjoni u kërkon banorëve që të mblidhen në sallon ku do të lexojë udhëzimet për buxhetin e javës. Ari pyet Bjordin se si procedohet në këtë rast pasi nuk e di. Bjordi i spjegon se Arjoni, si kryefamiljar, do të mbledhi banorët e do të bëjë me ta listën e produkteve të domosdoshme që do të blejnë këtë javë. Arjoni lexon udhëzimet dhe informon banorët se buxheti është përgjysmuar, pasi nuk fituan provën e javës. Qetsori afrohet afër tij që ta ndihmojë në përgatitjen e listës. Ata diskutojnë... Vazhdo
Dritani dhe Bjordi : Nuk dallohesh për kryefamiljar
02/04/09 17:27 Dritani diskuton me Bjordin si kryefamiljar për punët e shtëpisë. Ai i propozon që pastrimin e shtëpisë ta bëjnë një ditë para spetaklit, pasi nuk do kenë kohë. Bjordi i`a kthen:-“Normal që kryefamiljari nuk bën gjë!” Sipas Dritanit ai duhet të bëj më shumë punë se të gjithë, dhe shton që ai në darkë duhet t`i mbledhë banorët dhe ta propozoj këtë gjë. Ai i thotë Bjordit:-“Nuk dallohesh fare që je kryefamiljar!” Enët mbeten ende problem për Dritanin, dhe ai i thotë që Bjordi duhet... Vazhdo
Kryefamiljari – Big Brother Albania
28/02/09 12:08 Banorët diskutojnë se cili do të bëhet kryefamiljari për këtë javë. Dritani u tregon të tjerëve se Sori ka dhënë dorëheqjen nga kjo detyrë dhe se duhet të zgjidhet një tjetër. Kur Adelajda e kishte pyetur, Sori kishte thënë se le të bëhet Tani pasardhësi i tij dhe Dritani është dakord që ta vazhdojë por, duke marrë edhe pëlqimin e të tjerëve. Zhuljeta thotë se të gjithë duan të jenë kryefamiljarë. Dritani mendon se është më mirë që për cdo javë të jetë një i ndryshëm dhe në... Vazhdo